bugraveannesii Selam kızlar! Bromelian diye ananas içerikli bir ürün var şimdi piyasada görmüşsünüzdür. Aramızda kullanan var mı acaba? Gerçekten işe yarıyor mu emzirirken kullanılabilir mi? Bu konuda bilgisi veya tecrübesi olan var mı?
poyrazmom6 bugraveannesii 2 şişe kullandım herhangi bir etkisini henüz görmedim tabi bu kişiden kişiye değişedebilir
Asel4433 bugraveannesii Ben 1 şişe kullandım sabahları aç karna kahvaltıdan yarım saat önce 1 yemek kaşığı 1 bardak suya koyup içtim bağırsakları çok güzel çalıştırıyor bide aksam yemekten yarım saat önce yapıyorsun ben faydasını gördüm ama şişe bitince bidaha almadım. Öyle olunca da tekrar eskiye dönüyorsun yani bittikçe al istediğin kiloya gelirsen bırak emziren anneler kullananabilir mi sorusuna bi üretici firma evet kullanabilir yazmıs diğer firma doktora danışıp öyle kullanın yazmıs tı canım
mamacitaa_ bugraveannesii su aralar benim de çok karşıma çıkıyor kesinlikle sisirme ürünlerden asla almam.
Asel4433 bugraveannesii yok canım emzirirken kullanmadım kızım şuan 26 aylık 18 aylıga kadar emzirdim bu ürünü keşfedeli 3 ay oldu