erkekannesi5 Kızlar merhaba oğlumun ateşi var bi iniyor bi çıkıyor ateş düşürücü veriyorum ama düşmüyor doktora götürdüm antibiyotik ve ateş düşürücü verdi yardımcı olun lütfen sadece başında var diğer vücut tarafları soğuk oğlum 1 yaşında
biranneminik erkekannesi5 çok geçmiş olsun. Benimde 8 aylık kızım dış cikaricak onun için ateşli 3 gündür bizimde kafamız kolunun altında var ateş. Bize aile hekimimiz fitil verdi o iyi geldi
Sevinncc Muhtemelen enfeksiyon kapmış antibiyotik kullanınca ertesi güne bişi kalmaz inşallah bizimde başımıza gelmişti
erkekannesi5 Sevinncc ya korkuyorum ama sürekli 38 derece çıkıyor ağlıyor üzülüyorum havale geçirir diye korkuyorum
Hep_oyle_olur_zaten Yuksek atesliyken uyutmamaya calis enfeksiyon varsa antibiyotik etkisini 3 gun sonra gosterir
Acremine cok temkinli olun ilaç saatlerini geçirmeyin alnına soğuk bez koyum kafasını ıslatın düşürün o şekilde harareti. Benım kızımında bi anda 38 derece ateşi çıktı doktoruma yazdım aferin pediatri şurup yazmış
erkekannesi5 Pinrrr merhaba sürekli soğuk uygulama yaptım ateşi düştü ilaçlarını düzenli verdim duşa soktum sıcak şeyler içirdim katı şeyler yemiyordu Boğazları ağrıdığı için sürekli ateşini kontrol ettim 39 a kadar çıkarmadım soğuk uygulama yaptığımda düşüyordu
Sese erkekannesi5 2.5 yaş oğlum aynı şuan sadece başında ateş var. Yarın doktora götüreceğim birde burnu tıkalıydı oğlunuz nasıl şuan y
erkekannesi5 Sese merhaba sürekli soğuk uygulama yaptım ateşi düştü ilaçlarını düzenli verdim duşa soktum sıcak şeyler içirdim katı şeyler yemiyordu Boğazları ağrıdığı için sürekli ateşini kontrol ettim 39 a kadar çıkarmadım soğuk uygulama yaptığımda düşüyordu