girlandboyandmumy_ Kızım 4,5 aylık doğum kilosu 3150 şuan 6,400 gr çok hareketli bir bebek ek gıdaya başlayan var mı bu ayda
ogretmenanne2024 girlandboyandmumy_ daha çok küçük zaten ömrü boyunca yiyecek bir iki ay daha sabredin🫶
sibeldogu girlandboyandmumy_ kilosu gayet iyi kilolu olması sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor anneler neden böyle davraniyor anlayamiyorum ek gida içinde çok erken neden acele ediyorsunuz ki
girlandboyandmumy_ somurtkansirin anne sütü alıyorsadece biberon hiç aldıramadım enjektörle mama mamasında püskürtüyor ne yapacağımı şaşırdım 3 haftadır aynı kiloda ama kilo da vermedi ama etrafımdaki bebekler 7- 8 kilo
girlandboyandmumy_ ogretmenanne2024 bende verme taraftarı değilim ama nasıl kilo alacak ki üç haftadır aynı kiloda mama içmiyor
somurtkansirin girlandboyandmumy_ her bebeğin gelişimi farklı başka çocuklarla kıyaslayıp hem kendini hem bebeğini yorma bir sorun olsa doktorun söyler zaten kilosu az bu şekilde ilerleyelim diye
ogretmenanne2024 girlandboyandmumy_ anladım Ek gıdaya geçip kilo alan bebekte var ama malesef benim kızımda olmadı hala gram gram alıyor verseniz bile zeytinyağı ekleyin ve bağırsaklarını çok zorlamayın çünkü hemen kabız oluyorlar ♥️
girlandboyandmumy_ sibeldogu kilolu bir bebek istemiyorum ki üç haftadır aynı kiloda bu sorun olur mu gelişiminde telaşım o yüzden
sibeldogu girlandboyandmumy_ yaz aylarında kilo almamaları iştah azalmalari norml kabul edilir bol bol emzirmek için teklif edin ek gıda çözüm değil kilo için sütünüzü yağlandirin farkını göreceksiniz yağlı süt bebeğe daha çok kilo aldiriyor
Leno girlandboyandmumy_ ben başlamayı düşünüyorum, ilk çocuğumda da başladım o aylarda. Sütüm besleyici gelmiyordu. Bu ayda sadece tattirma yaptım 5 aylık olunca da öğün olarak veriyordum
kbrhrn girlandboyandmumy_ benim bebeğim 5 aylık tadımlara başladık kabakla ama kabak denedikten sonra kakasında kan çıkınca ara verdik, 2 gün sonra havuçla tekrar başlayacağız
ipeklim girlandboyandmumy_ mama içmiyorsa bunu da doktoruna belirttiysen başlatabilir. Ya da mamayı değiştirebilirsin. Ama bu aylarda doktor önerisiyle başlayan tanıdıklarım var seninle aynı sebeplerden. Kilolusu kötü değil ama bence almaması da iyi bir şey değil belki gr gr alıyordur ama siz fark etmiyorsunuzdur
alpaslanmom_ girlandboyandmumy_ 4 buçuk aylıkken neyin ek gıdası çocuğun bagırsakları hazır mı ? Ömür boyu zaten bunları yiyecek bırakında şimdi alabildiği kadar anne sütü veya mamasını alsın