tgcyi Oglum neredeyse 15 aylik olucak, uyumadan once onu tok tutmasi icin sizler neler yediriyosunuz tariflerinizi alirim hanimlar yedigi tek sey var ama degisik biseyler yedirmek istiyorum artik😊
herseyimcocuk tgcyi yemek yiyo mu öncesinde, yiyosa hafif bişeyler olabilir yoğurt meyve. Pankek, köfte, makarna ara ara bunları yapıyorum
Noname987 tgcyi uyumadan bir saat önce ben de irmik muz bebe bisküvisi yapıyorum başka meyve yemiyor muzu da ancak muhallebi de yiyor zaten 🥲 bazen de muzlu elmalı yapıyorum
tgcyi mamacitaa_ aksamlari irmik muz yada yulaf muz yapiyorum cok seviyo ama hergun ayni sey yemesinden rahatsiz oluyorum artik
Hemdem__ Benim oğlumda aynı aylarda 6-7 gibi yemek veriyorum bide uyumadan mama içer.Başka birşey vermiyorum
tgcyi Hemdem__ 7 bucuk gibi yediriyorum 20:30 gibide uyumus oluyor ben o son aksam yemeginde yedirmek icin tarif istiyorum aslinda mamayi birakiyorux cunku artik
tgcyi Noname987 evet bende irmik bene biskuvisi ve muz bazende yulafla yapiyorum ayni tarifi ama hergun ayni seyi yesin istemiyorum
Hemdem__ tgcyi Ben klasik bizim yediklerimizden veriyorum.Et,tavuk ,kıymalı yemekler,Sebzeli pilav vs
herseyimcocuk tgcyi dediğim şeyler aklıma geliyo bizimki kahvaltılık şeyleri daha çok seviyo mesela çocuğunuz ne seviyosa ona göre kendi yediklerinizden akşam yemeğinden yedirebilirsiniz toksa yoğurt meyve olabilir . Ama tavsiyem artık bebek gibi hep yumuşak ezilen şeyler yedirmeye devam etmeyin normal sizin yediklerinizdrn neleri seviyosa onlara alışsa iyi olur
Noname987 tgcyi meyveyi çeşitlendirebilirsin muz şeftali kayısı gibi. Ya da muz yoğurt bebe bisküvisi yapabilirsin ya da başka meyveyle
tgcyi herseyimcocuk evet iste o yuzden sormak istedim aslinda gemek yedirsem artik tok tutar heralde gece boyunca
Hemdem__ tgcyi Evet 1 kere mama içiyor gece bıraktırmak istiyorum bende. 10 gün sonra 15 aylık olacak o zaman artık vermeyeceğim
tgcyi Hemdem__ bizde gece beslenmesi yok o yuzden aslinda muhallebi veriyorum uzun suredir yemege gecsem tok tutar mi ondan emin olamadim tecrubesi olan vardir diye sormak istedim