arzuapo Kızlar post açmıştım zaten ikbalcebutik’ten alışveriş yaptım 1.500 kadar dekont attım onlara vs sonra muhasebeci aradı wpten dedi hesap hareketlerini at attm iade olucak dedi olmadı yazıyorm cvp yok görüldü atiolar ben napcm şimdi ya
Kuzularinanasi arzuapo gecmis olsun…valla ne diyim hala ibana para atarak alisveris mi yapiyorsunuz? Guvenilir siteleri tercih edin
maygirl arzuapo instadaki hic bi hesaba guwenmiyorum.trendyol hepsi burada gbi yerlerden satışları var ise ordan aliyorum.keske almasaydınız ama olmuş.geçmis olsun.şansıniza artık gerisi vcdanlarına kalmış.
arzuapo Deletedmom2987 kız napayım ha bebeğim var dışarı gidip alamiom sipariş verdim ilk defa başıma geliyor bu durum yıllardır internet üzerinden sipariş veriyorum
Deletedmom2987 arzuapo bacım trendyoldan veya hepsiburadadan baksaydın instagram dolandırıcı kaynıyor
miran69_ arzuapo fiyatların bukadar ucuz olduğundan anlamaniz lazımdı şimdi girdim baktm 4 bin 5 binlik abiyeler 1000 TL şikayet edin tüketici haklarına Cimere yazin
aslanmomy arzuapo bende çantadan alışveriş yapıyorum ama güvendiğim siteden bakıp sayfalarına araştırıyorum dolandırıcımı değilmi diye çok ucuza kaçanlar zaten kendini belli ediyor paranıza yazık olmuş
Bebikoluhayatim arzuapo sayfasına baktımda sadece yabancıları takip etmiş asla güven vermiyormuş zaten diretin mutlaka avukata vereceğim paramı gönderin deyin