meltmsenturk 12+4 haftalık hamileyim doktor erkeğe benziyor. Ama tam değil dedi. Böyle söylenip cinsiyeti değişen var mı ?
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala meltmsenturk yanılma payı genelde kız da oluyo diye birşey okumuştum . Erkek dediyse %95erkektir💁🏻♀️
Bibliosmia meltmsenturk Haftada kıza benziyor dedi.Ama özeldeki doktorumuz dedi.Devletteki doktorlar erken haftalarda genelde söylemez.Sonra 18 haftada tekrar sorduğumuzda bu sefer erkek dedi hatta şaşırdık doktora siz kız demiştiniz cinsiyete diye.Doktor da erken haftalarda değişme ihtimali olur demişti.Sonraki randevularda hep erkek denildi zaten.Erken haftalarda yanılma payı çok oluyor size soyliyim.Ama çevremde duyduklarima göre de erkek dense cinsiyet daha değişmiyormus.Ama kız denildiğinde değişme olabiliyormus.Yani erkeğe dönüşebiliyormus.Ben de öyle oldu.
1tosbikinannesiyim meltmsenturk erkek benzetmeleri genelde doğru oluyor benim de 12. Haftada benzetildi ve sonrasında da erkek olarak devam etti 😊
forumgurmesi Olabilir tabiki 12. Hafta cok erken doktorunuz sadece tahmin yürütmüş. Detaylı ultrasona kadar hiçbir şey kesin değil
meltmsenturk 1tosbikinannesiyim 3-4 arkadaşımızda %90 erkek denilip kız çıkanlar oldu ama yinede Allah bilir
alpaslanmom_ Doktorunuz iyiyse ve cihazı iyiyse değişmez 11.haftada erkek dedi bende tahmin mi dedim hayır erkek dedi şaşırdım ama değişmedi :)
meltmsenturk alpaslanmom_ devlet hastanesi doktorumdan memnunum ama cihazlar kötü tabi Yanılmaya payı koydu o da
Deletedmom2987 meltmsenturk sağlıklı olsun 23. haftaya kadar öğrenemedim devlette oğluşum oluyor bir oğlum daha var
Perii0 Ablama devlet hastanesi yüzde yüz erkek dedi aynı gün özel hasteneye gitti kessinlikle kız dedi devlet hastanesindeki doktor büyük ihtimalle kordonla karıştırmış dedi. 1 yaşında kızı var şuan
12betul meltmsenturk büyük kızıma doğuma 2 hafta kalaya kadar erkek dedi hemde 4 ayrı doktor . Sonra benim gittiğim doktoru bulamayıp son günler muayene olayım diye başka doktora girdim . Kıxın çok sağlıklı doğum için engel yok sancıyı bekliyoruz dedi ben şok . Harf bu yüzden herşeyş mavi oldu kuzumun 😅