isimsiz43 Bebeğim 21 günlük doktor gaz için metsil verdi iyi geldi ama şimdi de tuvaletini sarı sulu yapmaya başladı yan etkileri mi yoksa ishal mi oldu
TalentedMom isimsiz43 benim bebeğim de 21 günlük zaten sarı sulu yapması lazım normal yani ben sab simplex aldım onu kullanıyorum oğlumda da çok faydasını görmüştüm
bossmomm isimsiz43 yan etkilerinde ishal vardı diye biliyordum benim bebeğimde ishal yapmadı benim ebekte kakasını yapmıyordu doktor ondan verdi ama ben kendimce dozunu düşürdüm şuan vermiyorum
babybabyt isimsiz43 metsil gerçekten çok faydasız biz kaç çeşit damla denedik metsil aksine daha çok ağrı yapmıştı gaz için en son çareyi nurse Harveys gaz şurubunda bulduk+ turuncu maflor
isimsiz43 Gokturkmom sonra oldu daha bugün oldu hatta belki önceden bir iki olmuştur ama bugün daha yoğun geldi
isimsiz43 TalentedMom normal de böyle sarı Pütürlu filan yapardi da ama bu kadar sık olmasi bebeği halsiz etmez mi ki ya da ne kadar sık olursa gün içinde tehlikeli
Gokturkmom isimsiz43 anne sütü ile beslenen bebeklerde 5-6 kakaya kadar normal benim oğlum her gün yapıyordu 5-6 kez doktor normal demişti
isimsiz43 Gokturkmom tm takip edeyim kabız için üzülürken bi de ishal olma ihtimali korkuttu ebeveyn olmak gerçekten çok zor
isimsiz43 TalentedMom tm takip edeyim bakalım inşallah devamı gelmez olmadi damlayı bırakayım bari biraz gaz çıkartabiliyoruz
isimsiz43 bossmomm bnde vermem artık bir süre en azından bnde kakasını yapamıyor diye gitmiştim doktor gaz var diye verdi sonra düzeldi ama bu sefer de böyle oldu bilemedim ki normal mi yoksa anormal bir durum mu endişelendm
isimsiz43 babybabyt kakasını yapamıyordu bi de gaz varmış iyi oldu ama bu sefer de ishal gibi sulu yaptı ilaçin yan etkisi mi yoksa ishal mi oldu bilmiyorum
hamcokelek33 isimsiz43 metsilden memnun kalan bi ben varım herhalde. Ama hiç o şekilde kaka sorunumuz olmamıştı
isimsiz43 hamcokelek33 her vücuda etkisi bir olmuyor dmek ki bnde başta memnundum gazimizi çıkartıyorduk kakasını da yapıyordu sonra bu sefer de su gibi kaka yapti
isimsiz43 TalentedMom çok zor annelik ya sürekli akşama kadar inceliyorum onu bir yerinde birsey var mı diye 😀😀
isimsiz43 TalentedMom en güzel şeyi de annelik bazen öyle bittim dediğin yerde gülümsüyor ya tm işte o an iyi ki anne oldum diyorsun