Arzu-omur23 Bugun 3 aylik olduk. Her ay 1.5 2 kilo alan bebegim bugun kontrole goturdugunuzde 600 gr almis. Gecen ay 5900 dü 1 ayda 6.5 kilo olmus. Sizce normal mi.? Bu arada bebegim 2800 dogdu şiş inince 2500 kaldi.
Sahreyldrm Arzu-omur23 benim kızım da aynı kuzum 3 aylık normalde 1700 falan alıyordu bu ay 6400den 7150ye çıkmış doktor 300-500 gram alması normal dedi doktor
Miranmzgn Arzu-omur23 normaldir. Bnm oğlumda ilk ay 2 sonraki ay 1300 civarı aldı sonra aldığı gramlar düştü normaldir
Arzu-omur23 Gerci saglik ocagi artik kilosu gdam olur dedi. Yani aylik 300 gramin ustunde olmasi gerekio dedi.
Aysegul1910 Arzu-omur23 maşşallah diyim nazar değmesin kuzum 😃 ama bize doktorumuz ayda 1 kilodan fazla almasın demişti 2400 doğdu 4 aylık 7 kilo şuan😃
Arzu-omur23 Sahreyldrm ya bugun 3 aylik oldu. Dedim kesin 7 kg olmustur. Ama 6.5 muş. Biraz uzuldum tabii. Ama saglikli olmasi ve doktorun cok iyi demesi teselli etti😊 ben biraz tospik olsun istyorum😊😊😊
Arzu-omur23 Aysegul1910 sanirim bnmde 4 aylikda o kadar olur. Cunku doktor dedi bu saatten sonra maksimum 1 kilo alir,500 gr alir dedi. Yeterki 300 gramin altina dusmesin dedi. Bide kusmalarida basladi. Bakalim artik.
Badevehande Arzu-omur23 gayet iyi benim kızımda 2850 doğdu 3 aylıkken 7 kiloydu sadece anne sütü alıyor. Bende 500 gram alsa yeter diye düşünüyorum bundan sonra kilo alımı düşecek şuan 3 ay 19 günlük 😊
Sahreyldrm Arzu-omur23 yok kuzum senin bebeğin de çok çok iyi maşallah bence kilo çok da iyi değil nazara inanan bı insanım ve çok nazara geliyor kilolu bebekler bu durumdan şikayetçiyim açıkçası canları sağ olsun doktor normal dediği sürece ben de bı sıkıntı görmüyorum
Arzu-omur23 Sahreyldrm tabii bnm icin de ole. Saglikli olsun da hic sorun degil. Ama insan da dio yani biraz tombis olsjn ele avuca gelsin😊😄
Aysegul1910 Arzu-omur23 maşallah tosbiğe diyelim 😃 benim oğlumda kusuyor mama + meme devam ediyoruz reflüsü var reflü maması kullanıyoruz
Sahreyldrm Arzu-omur23 evet tutması falan kolay oluyor bide ben çok hirpaliyorum küçük olsa yapamam onu 🙇😂