Burcinblgl Kızlar merhabaa 🌸 kızım bir süredir adım atıyor ama 5 6 adımdan sonra düşüyor bebekleriniz adım attıktan ne kadar süre sonra tam olarak yürüdü dengede durdu
maygirl Burcinblgl bikac adım attktan 1 ay sonra yurudu..ama hepsi farkli sureclerden geciyor bikac gun 1 haftaya yuruyende var.1 ayda var🤷♀️hazir hssettiginde aniden yürur zaten🌸
nkygsz Burcinblgl benim kızımda 10 buçuk aylık iki gündür adım atıyor bende heyecanla bekliyorum yürüyeceği zamanı 🥹🩷
gokcen_ Burcinblgl Benimki de yarın 13 aylık oluyor ,birkaç adım atıyor hala yürüme yok dört gözle bekliyorum 😃
Burcinblgl maygirl anladım teşekkür ederim beklicez o zaman 😂 aslında yürüyor bugün daha fazla adım sayısı belki de heyecanlandığı için düşüyor zamanla oturur o zaman
nkygsz Burcinblgl biraz daha aklı erdikten sonra yürümesi daha güzel aslında 😂 benimki nereye gittiğini bilmeden gidiyor
Burcinblgl nkygsz her türlü ilk yürüyünce çarpıyorlar düşüyorlar ya 😂😂 emekliyor mu sizin ki yürüdü mü direk
nkygsz Burcinblgl 5 aylıkken emekledi 2 aydırda tutunup kalkıyor yürüyo tutunarak 🥹 insan hep hevesle bişeyleri bekliyor 😂
Burcinblgl gokcen_ günden güne alışıyorlar bugün daha çok adım attı mesela daha istekliydi 🌸 sizinki de kısa zamanda yürür inş