minikkus434 2 yaşında kızım var ilk çocuğum kg 9.56 boyu en son kontrol de 80 85 arasıydı tam olarak hatırlayamadım aşırı hareketli 3 öğün zorla yediriyorum bol bol da su içiyor kilo alması için ne yapa bilirim süt peynir ağzına sürmüyor
Kayrabera minikkus434 benim de bebeğim 2 yaşında. Her şey yiyor ama kilo almıyor 10.5 falan :(. Dr mama başlattı.
sibeldogu minikkus434 oğlum 2 yaşında 10.5 kilo 82 cm kontrolde zayıf ama çok zayıf degiil 2.5 yaşına kadar en kotu yarım kilo alması lazm dedi doktorumuz ve bende 2 yaşındaki bir bebeğe mamayı doğru bulmuyoruz aciksasi oğlumda bişey yemiyor zorluyorum resmen doktorun dediği hava sıcak yememesi çok normal bizleri bile etkilerken hava demişti yaz baslayali oğlum 1.5-2 kilo verdi çok hareketli zaten gayet normal süreç sevdiği şeyleri yapmaya çalışın dedi
filizkumsal minikkus434 benm kızımada doktor zayıf dedi ya vitamin baslatmiıstı baba tarafı zayıf bünye olarak ve çok hareketli yemek yer oturmaz zıp zıp sürekli atom karnca gbi ordan orya bazen otursun yedikleri yarasn diye telefon veryrm kalem boyama kitabı veriyrm eline onlrdanda bir süre snra sıkılır sürekli sevdiigi seyleri vermeye çalısyrm cnm arkasndn çerez muz bak sabahlrı mesela kaşar peynr veryrm benmki yumurtayı bazen yer bazen yemez ekmek asla bindebir yer zaten şekerli seyleri sevmez çok şükür muz kasar çerezler kilo aldryor verebilrsen ver
minikkus434 mehmetresul bide sürekli çok zayıf baskısı var deli ediyorlar iki doktora gittik dediler kilo almaz hareketli anne baba da zayıf kilo almaz dediler
Kayrabera minikkus434 yok öyle mama değil. Kalorili süt veriyorlar. Marketteki nesquik gibi. Küçük pipetli süt
minikkus434 filizkumsal her sabah muz yiyor ama kaşar peynir süt ağzına sürmez muzu yoğurtla verim bazen yer bazen yemez çerez alalım
Efe_momm Benimki 2,5 yaşında 11 kg erkek doktor 3 kg eksiği var dedi ama naparsam yapayım almıyor yemesi iyidir ama almıyor bazı çocuklar maalesef zayıf yetişiyor genetik
minikkus434 mehmetresul hayır hayır cnm öyle düşünme neden yetersiz olasın benim ablamlar hep diyor almayan çocuk kg almaz ne yaparsan yap