hanımlar merhaba biraz uzun olacak. Eylulde oğlum 4 yaşına giriyo. Bizde 3 hafta once krese baslattik. Ailemizden uzakta yasiyoruz ve yaşadığımız yerde de çok fazla çocuklu arkadaşımız yok. Her gun parka çıkarıyorum yağmurlu havada bile parka gitmese bile dışarı çıkarmaya çalışıyorum. Fakat çocuğum sosyallesemiyor. Aşırı derecede çekingen. Birileriyle oynamak istese bile bunu gidip soyleyemiyor. Şimdi krese başlayınca da zorlandi haliyle. İlk hafta erken aldığım için bi problem yoktu giderken falan ağlamadi. 2. Hafta evde gitmek istemiyorum diye ağladı. Şimdi 3. Hafta da evde hiç bişey yok gidecekgini biliyor fakat okulun kapisina gelince ağlıyor. Korkuyorum sen olmayınca diyor. Bana aşırı bağlı. Dediğim gibi bebekliğinden beri gurbetteyiz ve butun gun benimle. Aranızda daha once böyle bişey yaşayan veye çocuk gelişimci olan varsa nasıl bi yol izlemem gerekir? Guzelce anlatıyorum korktuğunu kaygilandigini anladigimi soyluyorum. Ama 2 günden beri ağlayarak bırakıyorum okula. Sınıfta okulfa hiç bi problem yok ogretmeni siz gidince susuyo arkadaşlarıyla oynuyo diyor. Ogretmenini falan da çok seviyor. Ne yapmam gerekir?