JanJan_ Gokturkmom bizimkide dört aylık sürünüyor acaba sizin gibi erken emekler mi diyorum ama belli de olmuyor gerçi emeklemesi iyi mi daha mı zor bilmiyorum 😅
Gokturkmom oylesinebiri__ ah be bulamıyor musun şimdi 🤭alışmıştım ona takibe aldım kaybetmeyim seni hahahahaha
Gokturkmom oylesinebiri__ aaayyy isim de gitti 😅😅 şimdi yazsan tanımazdım işte neyse sırrın bende güvende hshshshshssh
oylesinebiri__ Gokturkmom aynen isimde gitti olsun 😅😅 sırrım kalsın sende profili bulunca koyucam eskisini 😂
nurhayat97 Gokturkmom 7 buçuk aylık çok çabalıyor dizlerinin üstüne duruyor sadece kolunu kullanarak ilerlemesi kaldı farklı şekillerde sürünüyor ama yakındır diye hissediyorum 🥰
[silindi] Gokturkmom yaşına girecek dizlerinin üzerine yeni duruyor hiç sevmedi sürünmeyi emeklemeyi kendisi yürüme odaklı 🥰
aslananne27 cLearQueen büyük oğlum 12 aylıkken emekledi 😅 14 aylıkken tutunup kalktı 17 aylıkken yürüdü tesadüf mü bilmem ama benım oğlumda çevremde geç emekleyen veya emeklemeyen bebekler geç yürüdü belki de denk geldi tesadüf