esmnrr Kızlar 18 günlük bebeğim ⅘ gündür yanağının bir tarafında büyük 2 akneli sivilce var bazen küçülüyor büyüyor diğer yanağımda da küçük küçük çıkmaya başladı acaba bi şeye alerjisi olabilir mi ? Yoksa doğal,olabilecek bir şey mi ?
1prensh esmnrr atopik ciltli olabilir doktorun bilgilendirme yapmadı mı benim bebeğimde de vardı dr direk dedi atopik ciltli cildi sürekli nemli tutman gerekiyor dedi bebeğim şuan 7 aylık sadece yanağının tek tarafında çıkıyor ona özel krem var sürüyorum geçiyor çıkınca tekrar sürüyorum 1 yaşına kadar düzelmezse bi test yaparız dedi
eda2201 esmnrr ay gerçekten aynısı benimde bebeğim 19 günlük minik minik iki yanağındada çıkmış yenidoğan aknesi olarak geçiyor heralde geçer kendiliğinden diyorlar
namkoll esmnrr Kullandığınız deterjan temiz içerikli mi? Benim kızımın yüzü isilik gibi olmuştu ebemiz deterjanımın içerik listesine bakıp değiştirtmişti sonra hemencik geçti
esmnrr sinem_93 temiz tutuyorum ama kuru mu nemli mi tutmam gerekiyor daha tam deneyimleyemedim yavaş yavaş kontrol ederek hangisinin iyi geldiğine bakıcam artık 😕 çok teşekkür ederim
esmnrr 1prensh doktora gösterdiğimde daha küçük küçüktü ve Yenidoğanlarda normal olduğunu geçeceğini bir şey kullanmana gerek yok demişti doktor arayışındayım bir daha o doktora muayenene gitmek istemiyoruz 1. Ay kontrolünde tekrar göstericem. Umarım o zamana kadar geçer
1prensh esmnrr iyi bi çocuk doktoru bulun belki normal yenidoğanda olan sivilcelenme de olabilir gözlemle sen 1.ay kontrolüne kadar
esmnrr eda2201 biraz büyük ve iltihaplı olunca biz penaten krem aldık dün akşam sürdüm bugün yok denecek kadar az iltihabı var şükür 🙏🏻 sürmeye devam edicem 2 güne geçer diye düşünüyorum
eda2201 esmnrr bende kendiliğinden geçer dediler diye almadım birşey dediğiniz gibi çoğalır ve büyürse bende alıp süreyim o zaman
namkoll esmnrr değil diye biliyorum Google den içerik listesine bakın bir Siveno veya incia deneyebilirsiniz
kucumsu Biz de şampuandan dolayı benzer durum yaşamıştık. Yüzü bölgesel kızarıp pütür pütür oluyordu herkes normal dedi. En son vücuduna yayılınca Hipp şampuan aldım 1-2 güne kayboldular