miramomy Merhaba kızlar bebeğim 3 ay 2 günlük 8 ağustos gittiğimde 5.400 dü şimdi 5850 olmuş boyu da değişmemiş hala 59 cm normal mi bilemedim herkes küçük diyor her bebek farklı tabi ama 37. Haftada doğdu 2900 dü 2700 e düşmüştü
yagizsmom miramomy cinsiyeti ne kızlarla erkekler arasında fark oluyor diye biliyorum benim oğlum da 3 ay 8 günlük 3400 doğru şu anda 6500 gr 61 cm. Ayda 700 gr-1 kilo arası alması gereliypr bir de sürekli ağlamıyorsa aç kalmıyorsa sorun değil kilo zaten. Ben 21 günlükken sürekli ağlıyordu sütüm yetmiyormuş meğer mamaya başlamıştık
ballikolarim miramomy Benim oglum da 3. Ay kontrolunden 5.650 kg 59 cm gelmisti 3400 doğdu ilk ay kilo alimi azdi banada hep zayif geliyor oglum ama bu toplumun kilolu cocuk sevmesinden kaynakli uzerimizde baski oluyor sanki benim oğlum da anne sütü aliyor mamayi kabul etmiyor
mamaisqueen miramomy doğum kilosuna göre iyi bence geçen aya kadar çok güzel almış zaten bu ayda ataklardan dolayı belki alamamıştır
taa miramomy herkes doktor mu ? Herkesin fikri sizi ilgilendirmesin mümkünse . Doktorunuz ne diyor önemli olan o
tuna12f Benim bebeğim de 36+6 da doğdu 2660 şimdi üç aylık 5700 doktor gayet iyi diyo boyu da 60 cm. Erkek bebek
tuna12f Ama gündüz uykularımız çok bozuldu inşallah bir an önce düzelir. Bi de 4 ay uyku gerilemesi var 🥴 hayırlısı ile büyüyorlar ya hamdolsun
mrvgryll 3 ay 13 günlük kızım 58 cm 4750 kg. 2850 doğmuştu 2500lere düşmüştü 🥰 bize göre çook çok iyisiniz maşallah 🧿
miramomy ballikolarim aynen ya diyoşar boğum boğum felan oluyo vs de bende mama vermiyorum sütüm biterse veririm yani varken de vermek istemiyorum sırf fazla kilo qlsın diye
ballikolarim miramomy Aynen oyle her cocukta oyle kilolu olmak zorunda degil ki ama tamamen toplum baskisi ya kardeşler bile aynı olmazken neyin kiyaslamasini yapıyorsak
mamaisqueen miramomy benimki de öyle, 3 ay 8 günlüğüz özellikle sık emmek istemiyor. Siz tam olarak kaç aylıksınız şimdi