yohh_yavv Genel olarak sabahları çocuğunuza ne yediriyorsunuz hep aynımıdır yoksa değişiyor mu ? Ben her gün yumurta yedirmeye özen gösteriyorum onun dışında bi gün yanına tost bi gün pankek vs gibi ekler koymaya çalışıyorum siz de nasıl oluyo bizede fikir olsun
kimbumadam yohh_yavv Afiyet olsun bebişlere Haftanın 1 günü pankek 1 günü krep Kalan günler klasik serpme omlet ya da haşlama yumurta yiyor. Kahvaltı sonunda tahin pekmez Birkaç haftada bir simit falan alıyorum.
sucukluyumurtaaa yohh_yavv Resim çekmedim 2 yaş Kıymalı yumurta/bal kaymak/ekmek/karadut suyu/zeytin/yârım domates
forumgurmesi 2,5 yaşında, hergün 2 yumurta yer, karadut özlü süt ya da kefir içer. Bugün patates kızartması yedi mesela. Pankek vs vermiyorum ben pek sevmiyor. Tost,gözleme vs olursa yer. Ama genel olarak kahvaltılarımız çok çeşitli olmuyor
yohh_yavv forumgurmesi maşallah afiyet olsun 🤤 benim beneğim kahvaltı öğününü pek güzel yapmıyor biteremiyor çoğu zaman
hasan033 Oğlum üç yaşında pek yiyen bi bebek değil şu güznlerde hastayız bende hastayım grip boğaz ağrısı var yumurtayı yemez sade tiksinşyo ama ben bişeylerin içine katıp kandırarak yediriyorum krep yumurtalı ekmek menemen gibi pankek yemiyor ama başka önerebileceğiniz tarifler varmı acaba aynı şeyleri de sirekli veremşyom sıkılıyor çünkü
yohh_yavv kimbumadam ellerinize sağlık bende bi kaç haftada bir kendim evde poğaça yapıyorum yoksa alıyorum