_Hera Merhaba hanımlar günaydın Bana bağışıklık güçlendirici evde doğal besinler ve güvenli bir multivitamin önerir misiniz ? Saçlarım çok dökülüyor, kendimi çok halsiz hissediyorum. Teşekkür ederim ♥️😊
bizdejantikizlardik _Hera Bu bahsettiğiniz şey sanırım salgın bu aralar. Bende sizin gibiyim elim kolum kalkmıyor bayılacak gibi oluyorum ara ara. Kime sorsam bende öyleyim diyor.
endoplazmikretikulumiste _Hera saç dökülmesi varsa Demir depolarını kontrol ettirin birde troid baktırın
Noname987 _Hera Eczacım bunu önerdi ben de kendimi sürekli halsiz hissediyorum, henüz başlamadım ama yorumları iyi ☺️
bizdejantikizlardik _Hera Bende geçmezse sağlık ocağında kan değerlerime baktırcam isterseniz siz de öyle yapın. Ama viral enfeksiyon gibi bir şey galiba burda herkes bu şekilde hasta.
_Hera oylesinebiri__ kan degerlerim normal dvit eksik sadece ben bağışıklık güçlendirici takviye kullanmak istiyorum
oylesinebiri__ _Hera d vitamini eksikse onu kullanın ben d vitamini balık yağı demir c vitamini kullanıyorum c vitamini bağışıklık güçlendirici
oylesinebiri__ _Hera isim değişsede karekter değişir mi canım 😂 bende kim dost kim düşman ayırt edemiyorum 😂
_Hera oylesinebiri__ hahshs doğru kizzz Allah karakterimize zeval vermesin 😂😂😂 zaten ayırt edilmiyor ki kim dost kim düşman
oylesinebiri__ _Hera kizzz Allah karakterimize zeval vermesin Amin inşallah 😂 _Hera zaten ayırt edilmiyor ki kim dost kim düşman Onlar kendini ele verir arada 😂