aa_360 Imdat imdat diye bagiricam hatta bağırdım az evvel bıktım bıktım her gece aynı tantana 3 te uyanur 5 e kadar uyumuyor bıktım ya 1 yaşında 1 haftadır başladı bu huy öncesi uykuları çok güzeldi
begum0129 aa_360 ilk önce sakin kalmalısınız hep aynı yerde uyutmayı ve aynı saat uyutmayı deneyin internet de bir sürü videolar var baka bilirsiniz ben bebeğim küçük yardımcı olmak isterdim ama üç aylık
adasahil aa_360 22 aylık her gecemiz aynı 4 de kalkıyor ya da 3 gibi 2 saat sonra uyuyor artık şaştım kaldım her gecemiz kriz
3kedili2bebekli aa_360 1 yaşta bu durum oluyor 1 yaş sendromu 1 ay kadar sürüp geçer muhtemel o sırada konuşmayın oynamayın odasından çıkarmayın uyutma odaklı ve sakin olun
aa_360 @aybeny @adasahil @begum0129 Sesime eşim uyandı biz bebeğimle başka odada uyuyoruz aldı oğlumu uyuttu o derece kötü oldum artık. Normal olamaz bu uyku düzeni 1 yasla başladı ve cidden les gibi 2.cocuk mu aslaaaaaa
Mrvsmt2502 aa_360 1 yaş atağı bu normal. Düzeni bozmayın uykuya döndürün uzunda sürse. Oyun oynatmayın ışık vs açmayın
Mrvsmt2502 aa_360 bebekten bebeğe fark ediyor ama uzun sürmez 1 2 hafta anca. İlk kızım atakları çok kötü yaşıyordu 4. Ay atağını 2 ay yaşadık o yüzden 1. Yaşta 1 hafta bozuldu düzeni o kısa sürünce devede kulak gelmişti 😃