begonvil00 Hep bebişleri soruyoruz. Sizler kaç saat uyuyabiliyorsunuz. Benim bebek 9 da yatıyor ama ben gece 1-2 gibi uyuyorum gündüz yapamadığım ev işleri malum. Sabahta 6 da ayaktayım. Zombiye döndüm ahhh bekarlık gece oturur öğlen kalkardım 😂
aslhnkrts begonvil00 kızım yeni uyudu kendime kahve yaptım mutfakta oturuyorum 😂 anca 3 gibi uyurum 😂
elifkesim begonvil00 oğlum olmadan önce daha az uyurdum 😅 okul hayatı sonra iş hayatı hamile kaldım uyumaya öyle başladım. 9 saat falan gece uykum var 🥹
basak1336 begonvil00 2-3 gibi uyurum gece 5-6 kez uyanıyor kızım sabah 8de uyanıyor 🥹Canı sağ olsun yapacak bir şey yok öyle böyle geçiyor zaman 10,5 aylık oldu 😍
mymom81 begonvil00 Cogunlukla sabah ezanini hergun ayakta duyarim. Bazende 6 gibi sabaha karsi uyurum. Suan okullar tatil oldugu icin 11:30 -12:00 arasi uyaniyorum. Bebegim gec uyudugu icin o da gec uyaniyor.
Atailknur Bu sıralar geç yatıyorum normalde saat 12 de engeç yatardım. Sabah 5 te kalkıyorum eşimi işe yolculuyorum kahvaltı şu bu derken 6 oluyor evden çıkışı. Ben tekrar yatıp 8 e doğru en geç kalkıyorum. Ama kızım gece sık uyanıyor suya çişe.