narinl Merhaba güzel anneler 6 aylık bebeğim var 5 numara beze gectım fakat kilosu 6.750 molfix kullanıyorum bezi boyutu büyük olan önerir misiniz çünkü kilosuyla alakası yok numaranın fakat taşıyor sürekli çiş ve kaka
cihanm narinl e bebekte pofy var çok güzel beli yüksek asla sizdirmiyor Bende daha önce Molfix kullanıyordum siziyordu sürekli
meliketekinn narinl Sleppy kullanıyorum 4.5 aylık kızım 4 ay kontrolümde 6320 kg Dı ve üç numara kullanıyorum aşırı kakasını yapmazsa asla sızdırmıyor
mavii_98 narinl molfix pure and soft çok beğenerek kullanıyorum 4 numara şuan 9-14 kilo aralığı bebeğim 9 kilo büyük oluyor ama rahat çok uzun saat tutmadıkça geceden sabaha kuru oluyor
meliketekinn narinl her bebeğim gelişimi ayrıdır yanlış anlamayın ben sadece bez ve kilo orantısını anlatmak için dedim. Sleppy de böyle diye 🙂
Elifasel__ narinl benim kızım 9 kilo molfix 4 numara kullanıyorum sızdırmıyor sizinki büyük geldiği için sızdırmış olabilir mi çünkü 4 nosu 7-14 kilo aralığında
oylesinebiri__ narinl bebeğim 9 kilo 5 numara kullanıyoruz Molfix 4 numara kullandınız mi küçük mü geliyor bezi büyük mü