cansmes Merhaba, kızım 13 ay 4 günlük oldu bu güne kadar aşıları takipli doktorumuz tarih vererek bize bilgi veriyordu ve malesef işten ayrılmış. Bu sebeple aşılar konusunda bilgi eksikliği oldu özel ve devlet aşıların programını anlayamadım bile biri yardımcı olabilir mi aşı bilgileri aşağı fotoğrafları ekledim. Aşı atlamak istemiyorum bu yüzden danışmak istedim. Şimdiden teşekkür ederim.
yildizmom-2023 cansmes e nabizda hangi aylarda yapılacağı yaziyor. sağlık ocağında yapılıyor normalde sizin neden takipli doktorunuz yapıyordu ki
KuzeyinAnnesi03 cansmes devlet hastanesinde sağlam çocuk polikliniği var orda özel aşılar da yapılıyor planalma da yapılıyor oraya gidin bı
maygirl cansmes devleti zaten gunu gelince sizi ararlar..özelde bizde bnzer bsey yasamistik doktorumuzun yeni gorewe basladigi hastaneye ulasip kndisine sormustum bizzat..2.si yeni hdeceginiz doktora gosterin inu yapredgniz dozdan sonrasi kalan dozlar icin size günunu elinizdeki takvime gore kndiside soyler.
cansmes yildizmom-2023 teşekkür ederim e nabıza bakayım. Her ay kontrole gidiyorduk normalde (bu ay gitmedik) bundan dolayı aşıları da orada yaptırıyorduk.
cansmes maygirl devlet aşısı için arıyorlar evet ama özeller kafamı karıştırdı bundan dolayı danışmak istedim
maygirl cansmes domtorunuzn nereye gttgni bliyorsaniz arayin..yada kndi nnosu warsa..yeni doktorunuzda yonlendirir sizi zaten
cansmes maygirl evet randevumuz var muhakkak bilgi verir ama bir şeyi kaçırdık mı kaçırmadık mı bundan dolayı sordum teşekkür ederim.
maygirl cansmes cok uzun zamankar gecmediyse kacmamistir.ki menenjit asilari her yasta yapilabiliyor merak etmeyin kacmamistir🌸rica ederim.