pozininanasi urasnannesi 18 inde etlik şehirde yaptirdim yarin kontroluné gideceğiz ben memnun kaldim
ozlemeslem55 urasnannesi bende 2 aylıkken devlet hastanesinde çocuk cerrahisi gelmişti ildeki hastaneden ona yaptırdım çok memnun kaldım zaten hemen bir iki saat sonra çıkardılar hastaneden iyileşme sürecide cok hızlı oldu kağıt bardak falan koyma demişti bana inşallah hayırlısıyla geçer sizinkide
urasnannesi sjhdje 7 ay 20 günlük biraz geç kaldım ama kısmet böyleymiş diyorum ins bebislerimiz kolay atlatır bu durumu
syldz61 4 aylıkti , lokal yapıldı. İlk gün ağladı bayağı ama ağrı eksici verince rahatliyorlar. Çoğu 3 4 güne toparlıyor emin olun iyi ki yaptırmisim diyeceksinz.
urasnannesi syldz61 benimki şuan 7 ay 20 günlük ve hareketli maşallah nasıl olur bilemiyorum inşallah kolay geçer🙏
pozininanasi urasnannesi özle olunca hiç sıkıntı olmaz kafasından bi çıksa insanlar keşke.. olacak varsa olur kimse engelleyemez sen iyi düşün iyi olsun .. o özele götür diyenler ellerini de ceplerine atsınlar madem .. benim durumum yok devlete götürdüm mesela
cauuv2 Devlette nasıl yaptırdınız hangi doktora gittiniz ne zamana gün veriyo bilgi verirmsiiniz kızlar
Nurdaneymen cauuv2 ilk olarak çocuk cerrahı görüyor kan EKG istiyor sonuca göre anestezi doktoruna yönlendiriyor onay verirse 2 yaş altı için pediatriye yönlendiriyor o da onay verirse cerrahi bölümden gün veriyorlar geceden yeme içme kesiliyor sabah erkenden hastanede olmuştuk ilk bizi almıştı
ibildere pozininanasi bende 1 yaşında yaptırmayı düşünüyorum artık 1 ay sonra zorlandınız mı malum emekliyor bi de lokal mi oldu genel mi oldu benim oğlum sırtı yere gelince bas bas bağırıyo nasıl olacak bilmiyorum 🤷🏼♀️
pozininanasi ibildere genel oldu.. inan ki ayni gün hiç olmamı gibiydi 10 gün oldu muayene oldu sorun yok dedi hemen iyileşiyor ilk bi kaç saat zor sonrası kolay
ibildere pozininanasi açık konuşmak gerekirse annem beni biraz korkuttu bu çoçuğun bünyesi ne ki geneli kaldıramaz diye ama tedirgin oldum bende ne yalan söyliyim
buketkara55 ozlemeslem55 merhaba samsunda mı yaptırdınız? samsundaysa hangi doktora yaptırdınız ve lokal mi oldu acaba ☺️
mnrvnr Teşekkürler bizde bugün olduk doktor krem tarzı bir şey vermedi calpol ve antibiyotik verdi. Temizliğini nasıl yapıyorsunuz ıslatılmaması gerekiyor sanki bez değişiminde
Nurdaneymen urasnannesi devlette yaptırdık genel anestezi altında yapıldı 30 dk sürdü getirdiler sedyeden alırken gözünü açtı ve ağlamaya başladı tam 1 saat ağladı narkozun etkisi geçtikten sonra susuzluktan ağladı yemek saati gelince sakinleşti çorba içti kustu derken doktor geldi sargiyi aksam acin bezini normal baglayin 3 gün su vurmayın dedi krem dahi vermedi ben eczaneden aldım yinede günde 1 kere sürdüm bugün 4 gün oldu altını acarken ağlıyor onun dışında keyfi yerinde