rabia23445 Merhabalar 14 aylık bebgim yiyeceklere dokunmuyor, eline veriyorum ama korkuyor hafif degdirip bir daha ellemiyor. Hep ben yediriyorum. Var mı bu durumu yasayan
Metehanduygu44 rabia23445 ben maalesef zorla yiyor eline almıyor duyu hassasiyet oluşmuş yada yeme bozukluğu
rabia23445 Metehanduygu44 teşekkür ederim. Acaba doktora mı götürdünüz. Duyu hassasiyeti ne oluyor. Ne yapmalıyız.
Metehanduygu44 rabia23445 evet gelişimsel pediyatriye götürdüm zorla verdiğin için korku oluşmuş zorlama yemiyorsa teklif et önüne bırak dediğinin aynısını yaptım yine aynı ama eline çubuk kraker verdim biraz biraz öyle alıştı sizde verin yanında durun bekleyin boğazına takılmazsın ama onu izlediğinizi fark etmezsin korkuyor olabilir
rabia23445 Metehanduygu44 teşekkür ederim ilginiz için. Sizin bebeğiniz kaç aylıkken doktora götürdünüz şu an kaç aylık düzeldi mi acaba
Metehanduygu44 rabia23445 ayyy sıra bulmak çok zordu 8 aylıkken sıra aldık 11 aylıkta sıra bize geldi aslımda kendi kendi çocuğun doktoru ol mecbur büyüdüğünde yiyecekler .eline ilgisini çekecek yiyecekler ver salatalık kraker kara erik elma domates kemirsin yere bırak kendisinin görmesini sağla