sdrnaz 40 gün önce ikiz dogum yaptım sezeyanla bide 4 yasında oglum var normal dogum oldu o göbegim kaldı tabi ve kilolar internette fenomenlerin sürekli paylastıgı bromelaini biliyorsunuzdur kullanan ve güzel sonuçlar alan varmı????
kbrhrn sdrnaz bromelainle ilgili emziren anneler üzerinde pek bir çalışma yok o yüzden önermiyorum demişti bir doktor
Kayra_68_aksaray sdrnaz annem de içiyor ödem için ama bağırsaklara da iyi gelmiş kabız ligi önlemiş annem de hep kabız oluyordu bende kararsız kaldım almakta kabız oluyorum sürekli diyetteyken alıp denemek lazim
sdrnaz oylesinebiri__ Bende çok kararsız kaldım alıp almamak konusunda faydasını görüp zayıflayan birileri olsa bende alıcam da birileri olumlı yazarsa denicem bakalım
ebrumiragok sdrnaz ben emziriyorum 3 gün kullandım kızım ishal oldu bıraktım düzeldi süte geçiyor bende pek araştırmadan almıştım tavsiye etmem emziriyorsanız
rachelgreen_ Ben kullanıyorum da bir faydası varsa da anlamadım şişlik falan gitmedi 2 kilo verdim ama bundan kaynaklı değil diyetteyim ondan
rachelgreen_ Bu kilo verdirmek için değil ödem attırmak için var zaten, ödem de bence en güzel su ve yeşil çay içerek atılıyor