bebikoluturtle Sma optipro kullanıyoduk kilo sıkıntımız olunca doktorumuz hippe geçelim dedi kullananlarda durum ne nasıl memnun musunuz bide bu mamadada çeşit varmı hangi seriyi kullanmak lazım (bu arada 0-6 ay olanını kullanıcaz)
ipeklim bebikoluturtle selam bizde hastane çıkışı hipp aldık hipp combiotic ama kabız yaptı yenidoğanken. Sma comfort kullanıyoruz açıkcası pahalı ve bulamıyoruz. Hipp e geri dönücez artık üç aylık oldu kendi gazını vs atabiliyor sorun olacağını da düşünmüyorum. Hipp combiotic önerebilirim. Ne kadarlık bebek?
cnhavva bebikoluturtle bende yenidogan doneminde kisa sureli hipp organic combiotic kullanmistim bende ekstra gaz kabizlik durumu olmadi yine de her cocukta ayni olmayabilir deneyin
ahls17 bebikoluturtle kilo sorunu derken almıyor mu bizde sma kullanıyoruz fakat kilo alımı düşük 6 aylık 7 kilo hippe de dönsek içer acaba
fdn25 bebikoluturtle üç buçuk ay hipp organic combiotic kullandık gaz, kabızlık hiçbir sorun yaşamadık kilo-boy en üst sınırda gidiyorduk fakat üç buçuk aydan sonra oğluma alerji yapmaya başladı o yüzden bıraktık sma optipro kullanıyoruz şuan
minikmucizemaak bebikoluturtle oğlum 2 yaşına yaklaştı artık az da olsa alışkanlıktan devam ediyoruz. Hipp organic combitotic kullandık biz. 6. Ayında başlamıştık mamaya hala mama + meme devam ediyor. Kilo alımı hep iyiydi
bebikoluturtle minikmucizemaak maşşallah biz memede devam edemiyoruz maalesef onun için mamaya başladık sma belki kiloda yeterli değildir diye ssadece değiştiricez onun haricinde hep memnundum zaten ne kabızlık yaptı nede sancı
onceuponatime_ bebikoluturtle oğlum 4 ay 9 günlük doğduğundan beri hipp organik combiotic kullanıyorum güzel kilo aldırdı memnunuz biz doktorumuz da bu mamayla devam etmemizi iyi bir mama olduğunu söyledi
bebikoluturtle onceuponatime_ ay inşallah bizdede iyi sonuç gösterir kilo sorunundan değişim yapıcaz bizde kızımdan kan falan alındı en son çok şükür bi sıkıntı çıkmadı ama babasıda benden minyon zayıfız genetik diye düşünüyorum artık
busraufukilbilge Benimde kizim 2 ay 6 gunluk , dogdugundan beri hipp kullaniyorum Bazen degistirdim ams en cok bunu sevdi . Kabizlik yapmadi cok sukur kilo alimida iyi oldu , biz memnunuz
Tugcebb bebikoluturtle sma comfortla başladık kilo alımında sıkıntı yoktu bizim başka sebebplerle hipp organik combiotik kullanmaya başladık 3 aylık olmamıştı daha. Uzun süredir kullanıyoruz. Kilo alımı iyi. 0-6 ay 1 numara 6-12 2 numara. Sma gibi gidiyor numarası
hsnklkn Kilo alımı için hangi mama daha iyi ben bebelac kullanıyorum 11 aylık 8500 kilo üç aydır kilo alımı durmuş iştahı iyidi biraz ama onu da bıraktı ne yapacam bilmiyorum her gün me yese de kilo alsa benim gibi aynı durumu yaşayan var mı yardım