11-11 İyi akşamlar anneler yeni deneyimleriniz var mi süt arttırmada ben bebe bisküvisini duydum bugün süt birlikte ye dediler var mi deneyeniniz☺️
Defne_cicegim 11-11 en güzeli boza tatlım ben aklına gelebilecek her şeyi denedim ama.en güzel boza artırıyor bi bardak boza üstüne 2 bardak su kesinlikle tavsiye ederim bol sütlü günler olir inş 🤗
BeYzAMm2019 11-11 valla bana boza , pirasa çok iyi geliyor birde bol yeşillik. Geçen gün salata yaptım eşim yemedi ilk defa iki kişilik salata yedi ve maşallah inanılmaz süt yaptı .
Sevde_Defne 11-11 bu biraz açıkcası kişinin bünyesine bağlı.. Bazısına iyi gelen şey bazısına iyi gelmiyor.. Bana su ve uyku inanılmaz etki ediyordu.. Ama şunları da duydum.. Dut kurusu ve süt ikisini kaynatıp içmek.. Rezene tabiki.. Hac hurması..
gozdeteacher 11-11 Su, havuç ve boza. En çok bunlar faydalı oldu bana. Özellikle bozaya yeni başladım, ciddi anlamda doldu taştı göğüslerim.
Defne_cicegim Mucizemm2 tatlım valla şok dakini aldım tadını çok beğendim ilk defa icmeme rağmen istdaki vefa yi çok övüyolar ama ben ankdayim malesef 🤗
Mucizemm2 Defne_cicegim şok ta boza oldugunu bılmıyordum. Vefa boza da mıgroslara bazen gelıyor ona da denk gelemedim bır türlü. İstanbul da olup yerıne içmek vardı ;)