gizemmeh4 26 günlük bebeğimi tek başına yikayabilirmiyim sizce çok korkuyorum fileli küvetim var yikayabilirmiyim sizce
newwmommy gizemmeh4 ben 23 günlük bebeğimi dün ilk kez kendim yıkadım yaparsın tabiki hiç korkma fileli küvet zaten
cnhavva gizemmeh4 bebegim 4 aylik oldu 40 indan sonra hep kendim yikadim file yok bende koluma koyup yapiyorum sende file varsa daha rahat bile halledersin bisey olmaz merak etme kendine güvenince halledersin
cikolatahurma gizemmeh4 yıkarsın fileli küvete bı güzel uzandir yavaş yavaş yıka eşin evde yok mu sen kopuklerken o da minik minik su döksün
angelmommy_ yikayabilirsin tabi kendine güven bende 1 aylikken ilk defa tek Yıkamıştım bebeğiniz suyu seviyosa hic panik yapmaniza gerek yok bende ayni şekilde fileli küvette yıkadım 3 aylik halada tek yıkıyorum
frtays Bende çok korkuyordum 20 günlükken tek başıma yıkadım filede kendine guvenmen ve sakin olman lazım inan alışınca çok rahatlayacaksın her gün yıka bebişini
suzun0508 gizemmeh4 arkasını filedeyken sağa kaydır sola kaydır sırayla su dök yani o zaten kendisi su ysparsın:) banyoda mı yaptırdın peki
frtays gizemmeh4 evet kolunun üstüne koyacaksın ters biçimde sırtını yılayacaksın. Ya da filenin üstünde önce bı kenarı yıka kaldırıp sonra diğer kenarı yıka eline almaya korkuyorsan öyle yap başı eğikse zaten burnuna su girmez kolay kolay yavaş dök başına suyu.
zeynepblue gizemmeh4 bende 20 günlükken ilk defa kendi başıma yıkadım ve dünde yaptın inan alışırsınız ilk ayaklarından başlayın yıkamaya bebeğinizle yumşak sesle konuşun ve nacizane tavsiyem suyunuz çok sıcak olmasın birde banyoyu çok uzun tutmayın bebeğiniz huylanmasın zamanla daha kolay olacaktır.
hepyerdeyizz gizemmeh4 😂😂dogdugundna sonra komple kendi yıkayan bdn 😂😂😂 tavisyemdir yüzüne suyu çıkarken yavaşça dolun yoksa çok agalr yikayamazsinzi
goldengate gizemmeh4 rhaatlikla yikayabilirsin ama bir elin hep boynunun altinda hafif tutar durumda olsun
herseyimcocuk gizemmeh4 yıkayabilirsin ben de 20 gün itibariyle yıkadım. filede yatar başına direkt su dökme istersen eline su alarak minik mimik başını yüzünü yıka kulağına su kaçmasın