canimoglum55 Kızlar bebegim 10.5 aylik etrafımda çok yenidogan bebek var yok neymiş benim oğlumun boyu kısaymış yaşlılar diyor en çokta oğlumun boyu 73cm kısa mı allah aşkına
minikmisimben canimoglum55 ohooo daha kısa zayıf uzun konuşuyor mu neden yürümüyor emeklemesi lazım ama olmaz.. neler diyecekler annesi kontrole aşıya gidince soruyorum ben normal mi iyi mi diye hemşirelere ☺️
Kuzularinanasi canimoglum55 kac cm olmasi lazim mis? Sorsaydin.evet kucuk yetersiz dogurdum malzemeden calmisim de.o tip insanlarla muhabet edilmez uzak dur gerekirse.
Pamukhanim_ canimoglum55 illaki yapıyorlar ya bitmiyor benim bebeğimi 2 buçuk aylık bebekle kıyaslıyorlar 11 aylık kızım neymiş o çok usluymus ne dersen de susmazlar
maygirl canimoglum55 yaşlılar diyor Gözleri görmuyor canım çoğunun..Birde oyle karambole çocuk büyütmüş çoğu..aynen oyle deyip geç:))Daha cok sey diyecekler çünkü.
gulsimacansu58 Ay hepsi mi aynı olur benim kızım da zayıf şişman bebeklerle kıyaslıyor anası babası salak bunlar salak
minikmisimben canimoglum55 hiç şaşmaz.. ilk çocuğumda çok üzülmüştüm 2. De cevaplarını veriyorum gerçi 2. Laf vermedi her şeyi erken yaptı hepsi şok ajsjsj
canimoglum55 Pamukhanim_ aynisi benim oğlum da 10.5 aylik 4 aylik bebekle kiyasliyorlar yok neymiş o uyuyormuş hep o kiloluymus diriymis 🤣