duyguluanne uykusuzanne__ cafelontano sturbucks kurabiye tarifi bir de oğlumun en sevdiği tereyağlı şekilli kurabiye ( nyt)
alinmom uykusuzanne__ kızlarım kek ve kurabiye aşığı sık sık yaparım un kurabiyesi, elmas kurabiye, anne kurabiyesi, elmalı kurabiye listem baya uzayıp gidiyor 🙃🍪
uykusuzanne__ oylesinebiri__ aa neden bende uzun zamandır yapmıyorum bugün yapmak istedim bulamadım 😂
ZeydsMom uykusuzanne__ yapmadan nasil hosuna gitmiyor allah allah. Seninkisi elmali kurabiye evet unutmusum 😄
uykusuzanne__ ZeydsMom görselini sevmediğim en son eltim gile elmalı kurabiye yapmıştım elmalı kurabiye de sevmem pek🤣
uykusuzanne__ alinmom afiyet olsun hiç birini çok fazla sevmem böyle güzel ama değişik bir şey arıyorum 😂
duyguluanne alinmom bana böyle kıyır kıyır Elmalı kurabiye tarifi verebilir misiniz uzmanlaşmışsınızdır siz artık ☺️üç defadır olmuyor küstüm Elmalı kurabiyeye
[silindi] uykusuzanne__ Elmali kurabiye Marmelatli kurabiye Cikolata damlali un kurabiyesi Atom kurabiye En sevdiklerim☺️
uykusuzanne__ [silindi] ya ne güzel aralarında hiç sevdiğim yok [silindi] Atom kurabiye Bu nasıl oluyor acaba