kimbuayseeee Kızlar ben 30 Temmuz başvuru yaptım hala onay bekleniyor diyo başvurum için Arıyorum sistem yoğunluğu diyorlar Böyle olan var mı İkinci çocuğum bu arada 23 Temmuz doğduu İlkAilem uygulamasında da hiç bişey göremiyorum 🙄
malimusavirhanim kimbuayseeee benim kızda 22 temmuz doğumlu hemen başvuru yapmıştım neredeyse para baya sonra onaylandı şeklinde görünüyordu uygulamada. Dünde parayı çekmek için bankaya gittim hala yatmamıştı çekemedim ay başında gel dedi bankacı
myprincess1 kimbuayseeee benim hala devam ediyor görünüyordu bankaya gitmiştim yaymıştım Bence müsaitliğiniz de gidip sorgulatın sistemsel hata olabiliyor bazen
Yusufagahinannesi kimbuayseeee hangi ilden başvuru yaptınız büyük şehirlerde yoğunluktan daha geç dönüş oluyor. 30 haziranda başvurdum İstanbuldan bugün onaylandı daha
malimusavirhanim kimbuayseeee sistem üzerinden onaylanması lazım yani bizim yapacağımız bir şey yok ama bugün yarın onaylanır sizinde 😊
kimbuayseeee malimusavirhanim bugün onaylanmış yatmış mıdır acaba😂 ilk ailemde yine bişey gözükmüyo çünkü
malimusavirhanim kimbuayseeee yok canım para çıkınca bankaya ödeme gitti diye yazıyor daha ödeme çıkmamış sadece onaylanmış
Yusufagahinannesi malimusavirhanim e devlette mi bankaya ödeme gitti yazıyor. Benimkide bugün onaylandı ortalama ne kadar süre sonra yatar. Benim ibanım kayıtlı e devlette oraya mı yatar birde
malimusavirhanim Yusufagahinannesi e devlete yansımıyor bankaya da yatmıyor daha doğrusu kendi hesabına yatmıyor gidip halkbankasından çekmen gerekiyor. Analık yada normal rapor değil çünkü doğum yardımı.