yyasolii Oğlum 7.200 kilo boyu 60 cm olarak ölçüldü doktor bi tık yaşıtlarına göre sınırda takip edelim dedi erkek bebek sizin bebeklerin boyu kilosu nasıl
zeyno0904 yyasolii doktor sınırda demiş ne yapmanız gerektiğini söyledi mi diğer çocukları boşverin kendin bebeğinize bakın şimdi yazılanlara belki moraliniz bozulur çünkü her bebek farklı kimisi normal kimisi kilosu önde o yüzden canınız sıkılır
ates06 yyasolii 4 aylık 5900 kilosu ama doğum kilosuna göre değerlendiriyor doktorlar genelde benim kızım ufak doğmuştu
nunumm yyasolii 5 aylık 8 kilo boy 64 boy ve kiloyu en çok genetik faktör etkiliyor canım çok aşırı zayıf veya kısa değil anne baba minyonsa zaten iri birşey olmasını beklememeliyiz
yyasolii zeyno0904 ek gıdaya başla eşitlenir dedi ama kızımdan biliyorum erken başlayınca red yapıyor o yüzden bi 15 gün daha bekliycem
zeyno0904 yyasolii ben erken başladım kızım 1 yaşında çok iştahlı bir bebek dediğim gibi kardeş bile olsalar bebekten bebeğe göre değişir zaten şuan başlasanız bile tadım süreci olacak tam yemesi 9 ve 10. Ay oluyor
uzakdiyardan yyasolii her bebeğin gelişimi farklı olur canım ona bakarsan benim oğlum 3 aylık şu an 8050 gr 65 cm boyu benimki hayli sınırda sayılır ama doktoru hiç bir şey demedi çünkü anne sütünden başka bir şey içmiyor
[silindi] yyasolii her bebek kendine özel, dönemliktir sıcakta pek bişey yiyip içmek istemiyor bebeler düzelir inşallah 🥰❤️
Poyrazmom0 yyasolii 5 aylık 7.300 64 cm boyu hiç sınırda falan denmedi yani ayına göre güzel demişti Doktorumuz