Feyzosumunannesi rab25 Saç dökülmesi oldu ve 1 yıl sonra düzeldi. Göbek oldu gitmiyor 🥲 Hamile kalmadan önceki kiloya da düşsem vücudum eskisi gibi durmuyor . Doğumdan Sonra dişlerimde ağrılar olmaya başladı. Ay tek çocukta bide 🙈🥲
eadba kimbumadam ayyy ben hamilelik öncesi yaptırdım 😅 kalan kılcal çatlaklar için de lazer yapılacaktı kii…. Hamile oldugumu ögrendim🥹😂
kimbumadam rab25 Şırıngayla köpük enjekte ediyorlar ilaç yani Kolay bi işlemmiş Kalple ilgili sıkıntısı yoksa bunu yapıyolar orta şiddetli varis yani
210624 rab25 ben kapalıyım o yüzden gözükmüyor ama evdeyken saçlarımı görünce gür saçlarımı çok özlüyorum ya avcuna sığmazdı
prensesmasal rab25 biberiye özlü ürünler saç dökülmesine karşı iyi geliyormuş henüz ben kullanmadım daha dökülme başlamadığı için ama takip ettiğim bir ebe paylaşmıştı deneyin isterseniz
mamacitaa_ rab25 makat çatlağı aşırı saç dökülmesi kabizlik kemiklerim devamlı ağrıması sezaryen dikis yerinin agrimasi kilolar sarkan cokk buyumus gogusler.. 2 çocukta elendim ben 😿 3 ve daha fazla çocuğu olanlara başarılar .
mamacitaa_ rab25 bas edemiyorum valla polip şeklinde dışarı atmış bide. Tuvalete çıkmak felaket oldu benim için 🥺
sysnre Makat çatlağı için doktor locafen ve fito kremleri vermişti. Kabız olmamak için de eczaneden duphalac almıştım. O şekilde 1 ay gibi bi sürede katlanılabilir bi acıya indi. Şimdi de kabız olduğumda hala acıyo. Galiba hiç iyileşmeyecek😔 rab25