ezgizeynp1905_ Merhaba hanımlar ben hem emziriyorum hem de mama kullanıyorum ama bebeğim doymuyor hem doymasi için hem de az gaz yapan mama önerir misiniz acaba. Benim kullandığım aptamil 1 numara
Derosss ezgizeynp1905_ aptamil kullanıyorum gaz vs sorunumuz yok kilo alımı normal her ne kadar bana az gelsede smayı denemeyi düşünüyorum bakalım ama aptamil güzel 👍🏻 bebelac bizde çok gaz yaptı çevremde bi kaç arkadaşımın bebeğinde de gaz yapmıştı
ayazasaf Evolvia çok gğzelfi ancK gaz yaptı aptamili hiç ama hiç beğenmedım. Hep gaz yaptı hem kusturdu 5.5 ay hipp combiotic kullndık çok iyiydi 2 numarayı içmedi oğlum bebelac gold aldık buda çok güzel
Cicianneee ezgizeynp1905_ ben ilk başta aptamil aldım çok fena gaz yaptı 1 hafta tuvaletını yapamadı bebeğim sonra bebelac gold kullandım çok memnun kaldım ama şuan sma optıproyu kullanıyorum bu kullandıgımda cok iyi
Yodaannesi Sma tavsiye ederim. Mamayı hazırladığınızda biberonu çalkalasanız dahi köpük olmuyor☺️ Köpükle hava yutmayınca gaz da olmuyor haliyle ve çok güzel kilo aldırıyor😊