Sadecebirkul Deletedmom310 ben sağlık Ocağının verdiğini 15 gün kullandım huysuzluk yaptı hemen ocean aldım içeriği temiz bi sıkıntı olmadı çok memnunum
Afrasel Deletedmom310 sağlık ocağının verdiğini kullanıyordum çocuk doktorum onu derhal bırakıp ocean kullanmamı söyledi içeriği sadece zeytinyağı sprey şeklinde olduğu için bebeklerde kullanımında çok kolay oluyor öneririm
Afrasel Sadecebirkul bizim doktorumuz yazın 400ml kışın 600 ml kullanmamızı söyledi siz 400 mü kullandınız hep
Deletedmom310 Afrasel benim doktorumda pedia d verdi ama içeriği onun da temiz değil diyorlar bebeğim 20 günlük ocean alsam kullanabilir miyim acaba sizin bebeğiniz ne kadsrlik
Sadecebirkul Afrasel oğlum Kasım doğumlu daha 3 aylık o yüzden değiştirmedim henüz ama benim bildiğim oceanın bir 400 IU birde 1000 IU var biri çocuklar diğeri yetişkinler için
Sadecebirkul Deletedmom310 evet çünkü sağlık ocağının verdiği içerik olarak çok temiz değil ben çok araştırdım kesinlikle ocean marka en temizlerinden biri içinde gerçek zeytinyağı var ve BHA içermiyor diyorum ya ben hemen hemen 15 gün kullanıp bıraktım o zamandan beri bunu kullanıyorum
Emine7 Bana da doktor vitasonal diye bir damla onerdi kullanan yada duyan varmı herkes oceandan memnun oldugunu yazmıs