Nazliezgi Günaydınarrr can içlerim 🦋☆: 。.♡.。:☆🦋 Herşey tıkırında gidiyor bi memleket meselesi var diyetine devam etmeye ve dikkat etmeye çalışacağım bozmayacağım dikkaat edeceğim 🙂
Caglamm Nazliezgi fiyetimin 5 günündeyim ve çok dikkat etmeye çalışıyorum bugün sanaj tartıda 1 kilo gitmiş olduğubu görünce devam etmeye karar verdim motivasyon oldu bana💪
Nazliezgi sancarmom 100 ile başladım eksi 14 gitti 86 idim en son spor yapınca daha iyi oluyor evet ama malesef enerjim tükeniyor 2 küçük çocuk ev işi derken yapmayı bıraktım
Kayra_68_aksaray Feyzosumunannesi sen ben canım bende yapamıyorum wben 8 kilo almışım yazın dondurma ve karpuz bagimlisiyım yaaa
Nazliezgi Kayra_68_aksaray en son 86 idim cnm ben iş uyanmadan yapayım dedim benle uyanıyor fırsat vermiyor
Nazliezgi Caglamm ben de de aynı tam vazgeçmiş gibi oluyorum tartıda eksi görünce devam ediyorum bol eksilerin ve motivasyonun olsun cnm 🥰
Tubanurrr Nazliezgi pazartesi tartılıyorum normalde reglimin ilk günüydü 85.3 geldim geçen hafta ya göre fazla çıktı bu sabah tekrar tartıldım 84.6 çıktım galiba regl den kaynaklı bir ödem şişlik vardı