50krsvertirreekk minikmucizemm19 Mustela ile başladık devam ettik daha sonra bi dalin denemek istedim konak olmayan çocuk da konak yaptı Mustela tavsiyemdir kullanabilirsin gönül rahatlığıyla
Deletedmom_216 minikmucizemm19 evet incia ile ecowell baya oneriliyo. Doktorlar mustelayi vs de bildigi icin onu oneriyolar sozde ama biz anneler arasinda en bilindik organik sampuanlar bu iki sapmuan. Mustelada cok iyi temiz icerikliydi ama icerigi degistigi icin herkes memnun degil maalesef hamileyken bende ilk onu almistim sonradan icerigi degismisti
busealmilanil minikmucizemm19 biodermanin atopik serisine bakabilirsiniz mustela istemiyorsanız. Mustelada da atopia serisine bakmalısınız yine. Doktorunuzun sözüne kulak verin.
oylesinebiri__ minikmucizemm19 doğduğundan beri mustela kullanıyoruz 1 paketi baya gidiyor bebeğim 11 buçuk aylık yeni bitiyor
rumeysamine minikmucizemm19 benım bebegımde alerjikti dalin kullanıyordum hemen mustela ya geçtim cildi düzeldi 1-2 ay içinde şimdi ecowele geçtim ama ilk başta mustela kullanmalısın kesınlıkle
zeyno0904 minikmucizemm19 alerjik bebeğim için 7 ay mustele kullandım memnundum duştan sonrada bebeği kuru bırakmayın nemlendirin
Usnac1995 minikmucizemm19 Bende dalin almıştım, 1 yaşlarında dizlerine tahriş yaptı. Doktor mustela önerdi, geçirdi hemen. Sonrasında Ecowel aldım, Sebamed aldım hiç birinde sorun yaşamadım. Ama bencede Mustela al ilk etapta
narinlik minikmucizemm19 hiç kullanmamanız gereken iki şampuan dalin ve uni baby Ecowell Sebamed İncia Siveno
Suasli Suasli doğmadan ecowell almıştım 3 aylık falandı kafasının arkasında 3 tane ele değen bişey vardı dermoskini çocuk dr önermişti iyi de geldi onlar kayboldu
gizematadeniz minikmucizemm19 mustela stelatopianin sampuani durulanmıyor ya igrenc kaliyo teninde. Normal mustela da icerigi mukemmel dehil. Incia siveno gibi temiz bisey tercih edip mustela stelatopia ile nemlendirebilirsiniz