sumeyye_emre Bebeğim 9 aylık eczacıya sordum 0.5 ml verebilirsin dedi 9 damlaya denk geliyo çok gibi geldi gözüme kullanan varmı doktora danışmalımıyım sizce
tazeannep sumeyye_emre benim bebeğim 5 aylık 1 damla ver dedi eczacı bilemedim şimdi isterseniz doktorunuza bir mesaj atın
organikirmik sumeyye_emre biz sidefer kullanıyoruz ocean’a geçeceğim doktor 16 damla dedi 8.5 aylık. 9 damla neden çok geldi?
suheyla92 sumeyye_emre cok degil her markanin icerigi farkli oldugu icin kullanilan miktar farkli oluyor eczaci ne dediyse uygulayın
asyakubraa sumeyye_emre 5.5 aylık 7 kilo 15 damla veriyorum doktor ve eczacı hesapladı. Ben de ocean microfer kullanıyorum. 1 damlada 0.4 küsür demir var çünkü
sumeyye_emre asyakubraa anladım o zaman normal demekki devletin verdiğini kullanıyordum 5 damlaydı buna geçince çok gibi geldi
sumeyye_emre Gokturkmom aparatın üzerinde çizgi var 0.5 ml yaziyo . Bide devletin verdiği demir ilacı siyah renkliydi bununki beyaz renk
Minikbirprenses sumeyye_emre bizim bebe 8 aylık 8 kilo 0.5 ten iki tane veriyorum kilosuna göre veriliyor sanırım siz doktora sorun genede