birisii2 Bu yıl ilk defa gidecek kızım anaokuluna 4 yaşında babası yazdırdı ben yoktum yanında okullar ne zaman açılacak hepsi aynı mı
Duyulurum birisii2 ben dün okulu aradım, 1 Eylül’de kurul toplanacak, üç Eylül’de de toplantı yapılacak. 4-5 uyum günleri olacak dendi. Bence okulu arayıp bilgi alın her okul farklı olabilir.
hndathn birisii2 her okulun farklı bizimki 2 Eylül’de toplantı yapacak 3 Eylül’den itibaren cumaya kadar 1 1.5 saat okulda kalarak alıstırma süreci yapacaklar normal zamanına 8 Eylül’de başlayacak
Zlm birisii2 1 eylülde bizimkiside müdür öyle dedi ama özel kreş bizimki okula sorun isterseniz yetkili birileri vardır
birisii2 Zlm grup kurdular da bugün toplantıları varmış bilgilendirme yaparlar heralde ben merak ettim hepsi anı anda mı acaba diye
tuana303_ birisii2 bizimde ilçede oturuyorum bize biraz uzakta var anaokulu ordasa 3 yaş itaberen alıyorlar busene Bursa’da açılmış kızım 3 5 yaşında yazdirdim okula. Belki bizim burda doğurganlık çok diye vardır bilemem🤔🤔
caniminikizleri birisii2 ikizlerim de 4.5 yasındalar Pazartesi nasipse başlayacak okullar inşallah kuzucuklar için hayırlı olur