atlass_momm Bebeğime oto koltuğu alacağım ama arabamızda isofix yok ebebekteki satış danışmanı sanayiden kaynak yapılıyor diyor hiç böyle yapan var mı acabaa? İnternette aparatları var ama güvenemedik önerisi olan var mııı
maygirl atlass_momm kemerle sabitlenebiliyor.isofix olmayan araclarda bircok kisi boyle kullaniyor..youtube de videoları war kemerle sabitlemek icin ve kullanım kılavuzlarında 2 şekildede kullanım icin gorseller bulunuyor..
myangelson atlass_momm elelenin oto koltuğunu almayı düşünüyorum orada yorumları okurken birisi yazmıştı aracımda izofix yok ama yaptıracağım yine normal izofixli araçlar gibi olur mu diye satıcı da aynı olur diye cevap vermişti
atlass_momm maygirl evet gördüm fakat daha güvenli olacağını söylüyorlar isofixin o yüzden kafam karıştı
maygirl atlass_momm guwenlidir elbette..Bikac tanıdıgim war bu şekilde kullanan doğru yontemle sabitlendigi zaman kemerle hic bi sorun yaşamadıklarını soylemislerdi..Olmazsa isofix eğer diye belirtmek istedim.
deniz2769 Kaynak yaptırmadık ama trendyoldan isofix demiri satın aldım öyle kullanıyoruz aracımızda isofix yok ama sorun olmadı o demir sayesinde çok rahat kullanıyoruz
atlass_momm deniz2769 evet bende ona bakıyordum memnunsunuz yani demiii linki var mı atma şansınız olur mu
deniz2769 atlass_momm https://ty.gl/ew4bypbweiy7k yoyko 360 oto koltuğumuz memnunuz aylardır kullanıyoruz henüz sorun yaşamadık bu demir sayesinde