Tubi97 Selam kızlar, sizce tuvalet eğitiminde lazımlık mı yoksa tuvalete çıkmak için merdiven tarzı mı daha mantıklı ? Uzmanlar neler öneriyor?
Omeraslan Tubi97 uzmanları bilmem ama ben direkt basamak ve klozet kapağı aldım. Lazımlık temizleyemem birde 🤯
coldplayy Tubi97 Lazımlıkla başladık, istediği yere götürdüğümüz için süreç sancısız geçti, tavsiye ederim. Şimdi adaptör alacağız, çok mutlu oldu lazımlığı bırakacağı için.
dnzbtman Tubi97 ilk başta klozet kapağı ve yükseltici basamakla denedim ama çocuk oturunca ayakları basmadigi için panikledi. Şimdi lazimlikla devam ediyoruz onunla çözdük henüz 9 gün oldu tam otursun sonra klozete geçeceğim
aslanmomy Tubi97 bence önce çocuğu gözlemleyin klozete oturma gibi merakı varmı yada alaturka tuvallerdeki gibimi oturmak istiyor ona göre alın
Tubi97 Omeraslan Aynen ben de öyle düşünüyorum fakat korkabilir mi acaba diye tereddütlüyüm Bir de birlikte seçin diyorlar kararsız kaldım
Omeraslan Tubi97 Ben seveceği tarzda basamak aldım. Üzerinde ayı var. Zaten daha öncesinde konuşmalar yaptığım için korkusu olmadı. Sifona kendi basıyor ona mutlu oluyor. Bence ilk klozet deneyip olmazsa lazımlık kullanabilirsiniz.
obobok Tubi97 1 yasındayken odasına sifon sesli klozet almıştım. Amacım ona yapması değildi. Sadece tuvalete alışkanlık kazandırmaktı. Bir yasından beri hep çişi kakası geldiğinde bezli olduğu halde oraya oturup ne yaptığını söylerdi. Çok şükür bezi bıraktık hiçte sancılı bi sürecimiz olmadı. 32 aylığız şuan
KayraVeAnnesi_06 Tubi97 Benim oğlum bizimle aynı klozeti kullanmak istemedi sürekli anne bu büyük düşerim diyordu bende anneciğim sana küçüğünü alıcam dedim klozet şeklinde olan lazımlıklardan aldım severek kullanıyor bende alıştıralı 15 gün oldu
Tubi97 KayraVeAnnesi_06 Sanırım benim kızım da korkacak gibi bir kaç kez öylesine oturtmuştum korkmuştu