Busraaelaa snyck kesinlikle öyle gecmiş olsun sizede çarpıntı yaptıgını nasıl anladı büyük mü arkadasınızın kızı benim yegenimde zespira kullandı bi sorun yaşamadılar ama dediğiniz gibi herkeste farklı
snyck Busraaelaa evet 4 yas sonrası arkadaşımda bende başladık dertlerini anlatabiliyorlardi ama en önemlisi gece uykuda konuşma huzursuzluk kalkıp oturma biseylere bakıp korkma falan olunca yan etki olduğunu anladik değiştirdik
pimpiriklianne43 balkizimcicekkiz sinüzit vardı kulak burun boğaz vermişti alerjiden kaynaklı demisti
Bebek_1 Busraaelaa Merhabalar Benım oğlumda da aynı sorun var bugün kbb uzmanı levmont verdı çocuk doktorundanda onay aldık ama tedirgin oldum yinede sız kullandınız mı verdıysenız neye karıştırıp verdiniz
Busraaelaa Bebek_1 ben kullanmadım malesef ve cocugum hala aynı geceleri resmen uyumuyorum basını bekliyorum ne yapacagımı bilmiyorum zaten versem de bence çiğnemez onu nerden bilsin cocuk sizin ki nasıl hastalıgı ve doktor ne dedi acaba merak ettim
Bebek_1 Busraaelaa Geniz eti var bademciklerin biri çok büyük biri çok küçük nefes alamıyor gece sürekli uyanıyor sprey ve bu ilacı verdi yogurduna karıştırıp verin dedi oğlum daha 2 yaşında imkansız oda çiğnemez dün verdim çocuk doktoruna da danıstım bize kbb yazdı ilacı dün ilk kez sabaha kadar uyanmadı
Busraaelaa Bebek_1 levmontu mu kullandınız uyutur yani bu ilaçlar uyku yapıyor rahat uyudu mu peki nefes alması iyi miydi ben de kullanmak istiyorum da korkuyorum birde yoğurtla veriliyormuymuş bende normal veremem bilemez yani cocuk
Bebek_1 Busraaelaa Evet kullanıyorum aynı zamanda emzirme sonlandırıyorum bu ara meme için sık kalkıyor ama burun damlası da kullanıyorum rahat nefes alıyor şuan bende yoğurlar birlikte veriyorum
simseklivekalpli Bebek_1 cignemezse denersiniz o zaman, benim oğlum da kullandı gerçekten kesiyor öksürüğü ama ilaç biter bitmez başlıyor. Hemen randevu bulup kacirmadan ilacı almak lazım çünki 2 3 güne anca etki ediyor ilaç
Bebek_1 simseklivekalpli Aynen çiğnemiyor bizede ilaç biter bitmez kontrol önerdi bende biter bitmez gidecem