papatya3458 Kizlar 2.5 aylik bebegim, doğuda yasiyoruz ve kisin soguk oluyor. Battaniye vs bogulma riskinden korkutuugum icin uyku tulumu alacagim ama tog degeri vs pek bilmiyorum. Onerebileceginiz kaliteli uyku tulumlari var mii ♥️♥️
etuerk papatya3458 soğuk bölge ise 2.5 en uygunu en yüksek değerde olanı yani. Ben de kışın 2.5 tog kullanırım içine ince yada kalın o geceye göre giydiririm
Tazeanne0134 papatya3458 canım biz oğlum 9 aylıkkenden beri lcw nın tulumlarını alırız çok memnunuz 2.5 tog yeter gerekirse içine ince pijama da giydirirsin biz öyle yaptık ve yapıyoruz şuan oğlum 5.5 yaşında kızım 3 aynı öyle devam ediyoruz ve çok memnunum yani cok dua ediyorum icat edene 😂
meliketekinn papatya3458 Çanakkale de yaşıyorum kızım 4.5 aylık bu kış için 2.5 tog aldım ve e bebekten aldım kullanmadım ama gayet iyi duruyor arkadaş tavsiyesi ile almıştım
meeerve papatya3458 geçen kış LCW kullanım 1.6 tog çok memnun kaldım bu kış da alacağım. Üstünü örtmek mümkün değil sürekli dönüyor çünkü siz de evin sıcaklığına göre ayarlarsınız
etuerk papatya3458 ben yurtdışındayım tr deki markaları bilmiyorum maalesef ama LCW iyi diye okudum burdan
Gunduz47 papatya3458 Merhabalar ben de iki kızıma LCW 2.5 tog kullanırım.Ayriyetten LCW nin ihracat fazlası tulumlarıni uygun fiyata satıyorum sıfır tulumlardir.Dusunurseniz yardımcı olmak isterim.
ertonunannesi23 Ben sakaeyada yasıyorum bebeğim 4 aylık sizce nasıl uyku tulumu almaliyim evimiz yeni çok ısınmıyor yani orta halli çok aşırı bir sıcak yapmadik hiç evi 🥲
LadyGaddar papatya3458 geçen sene civilden aldım cok kaliteli ve guzel ordanda bakabilirsin 2.5 2 1.6 var bende soğukluğa gore giydiriyorum
eymenku papatya3458 evin sıcaklığına göre ayarlanıyor ben de geçen sene almamıştım kundak yapıyorum diye ama bu sene alacağım o yüzden bayağı bir araştırdım markadan markaya da değişiyor aslında ama genel olarak bilindik markalardan büyük markalardan alacak olursanız onlar hangi oda sıcaklığında içine ne giydirerek giyinmesi gerektiğine dair bilgilendiriyor benim evim genelde sıcak olur yani 24 derece oluyor yüzden 1.5 tog alıp içine sadece zıbınla giydirmeyi planlıyorum