alihamzahlas Bebeğim 14 aylık tek uyku uyutuyorum akşamı zor bekliyor çok uyku geliyor 8de uyuyor. 2 uyku uyutunca da geceye kadar uyumak bilmiyor. Gece uyanmaları zaten saat başı. Siz nasıl yapıyorsunuz bir düzen oluşturamadım
gizemzumraa alihamzahlas kızım 15 aylık gündüz hala 2 uyku yapıyoruz tek uyku yaptırsam aksamı zor ediyor asırı huysuz bir bebek oluyor fakat gece uykusuna 9da geciyoruz bi problem olmadı
fatmats alihamzahlas bizde 15. Ayda tek uykuya düştük bence daha iyi oldu en geç 8.30 da uyur ve gece uyanmaz kolay kolay. İki uyku yapınca geç uyanıyordu gece uykusu gece kalıyordu bence çok daha iyi bir düzen tek uyku 🫠
mamacitaa_ alihamzahlas 15 aylığı geçmişti tek oldu. Suan 17 buçuk aylık 😁 hala tek ama sabah çok erken uyanıyor 6:30 da. O tek uykuyu da erken yapıyor uyanıyor geri ikindi gibi yine çok yoruluyor huysuz oluyor ama bilmiyorum yani ben de
arasbingl gizemzumraa peki saat kaçta uyanıyor kaçta uykulara geçiyor acaba benim oğlumun uyku düzeni vardı tek uykuya geçim dedim ama karman corman bişey oldu
ahseney Tek uyku için küçük canım bebeğin max ikinci uykudan sonra 5 saat uyanık kaldıktan sonra gece uykusuna yatırman gerekli
alihamzahlas ahseney sabah 7 de kalkıyor mesela. 11 gibi ilk uykuyu uyutuyorum 2 saat uyuyor fazla uyuduğu içinde ikinci uykuyu uyutamıyorum. Gidiyor 6 gibi uykusu geliyor o saattede uyudu mu gece uyutamıyorum bir türlü 🥺
cudana alihamzahlas uyandırsanız? 11-12 arası uyursa belki 15.45-16.30 arası filan uyur tekrar siz de dinlenirsiniz 8.45 gibi gece uykusuna geçer
hulyacam alihamzahlas 11 çok erken değil mi ya. Bizimki de 7-8 gibi uyanıyor. Öğle uykusunu 13.00 den sonra uyuyor
bsrnrern mamacitaa_ doğduğundan beri mi hep erken uyanıyordu 13 aylık bebeğim belkş büyüdükçe geç kalkar dıyodum tek uykuya düşünce 😅
sanutgan elifdiyorkii benim kızımda 1 hafta sonra 1 yaşına giricek normalde 10:30 1 saat 14:30 1 saat uyuturdum ama artık istemiyor sabah uykusunu yaptıktan sonra (sabah uykusuda 11e 11:30 a sarkıyor artık) hiç uyumak istemiyor huysuz oluyo ama akşamları 9a kadar şıp diye uyuyor sizce tek uykuya mı geçmeliyim bazen ikinci uykusunuda yapıyor aralarda. Ama şu sıralar tek uykuyla durmaya alıştı bugün 14:30 uykusu için saat 4 e kadar direnince bende uyutmadım
filizkumsal alihamzahlas 18 aylıkken tek uykuya geçtik öglen 12 den snra uyuturum 3 yas olacak 3 ay snra hala tek uyku yaparz
gizem6767 alihamzahlas 16 aylıga doğru gectı ama bazen 2 uyku yapıyor erken kalkarsa oda, babasının sesını duyuyor bazen erken kalkıyor
Asuoyku alihamzahlas 🤣7 aylık tek uykuya geçtik şuan 23 aylık ah ah ne kadar zor anlatılmaz🥺şuan 23 aylık
aselomerasaf alihamzahlas 12 aylıkken tek uykuya geçtik ama sabah çok erken uyanirsa iki uyku yaptiriyorum