oykununanneesi 2prensesimvarcanim kayınvalidem pipetli suluk almıştı, bende eve gelince yıkadım kaldırayım dedim henüz bilemez diye. 9 aylıktı o sıra. Kaldırmadan bi defa denemek istedim. Koca insan gibi içti. O gün bu gündür onu kullanıyoruz
KayraVeAnnesi_06 2prensesimvarcanim Canım özellikle birşey yapmadım mama içen biberon kullanan bir bebekti çekme refleksi olduğu için zorlanmadım . Silikon setlerden almıştım pipetli bardağını verdim denemek için direk içebildi
2prensesimvarcanim KayraVeAnnesi_06 hiç biberon sevmedi emzik tutmadı suyunuda alıştırma bardagiyla yada kaşıkla veriyorum biberon sevmiyor hiç
nadidelifora 2prensesimvarcanim ek gıdaya başlarken aldım munchkin. Önce kendim çekip pipeti ortadan bastırdım parmağımla. Yani su pipette parmağımın üst tarafında kaldı. Sonra ağzına götürüp elimi açtım su ağzına aktı. Ordan bişey geldiğini farkettiginde direk çekti zaten. Her hangi bir pipetle de deneyebilirsiniz aynı yöntemi. Öğrenince suluk alırsınız 🌸
sengul5334 2prensesimvarcanim 7 aylıkken meme emer gibi içti valla 😂pilete su kiydim diher ucunu kapartttm o seklde içti
KayraVeAnnesi_06 2prensesimvarcanim Anladım belki bu yüzden biraz zorlanabilirsiniz ama zamanla alışacağını düşünüyorum . Benim oğlum prematüre bir bebekti sütümde fazla yoktu baştan beri mama + anne sütü devam ettik ama biberon konusunda da zorlanmadık çok şükür küvezde vermişlerdi alışmıştı zaten öyle de devam etti ✨
CheriBlossom 2prensesimvarcanim 5 aylıktı tadımlara başlamıştık bir hafta sonra pipetle içmeyi öğrettim sonra munchkin suluk aldım yaklaşık 5.5 aylıktı diyebiliriz munchkinle su içmeyi öğrendiğinde
miabel9 7 aylıkken Munchkin suluk aldım uğrastım ama yapamadı her seferinde ucunu ısırıyodu. Sonra bıraktım öğretmeyi. Geçen haftalarda tekrar ortaya çıkardım hiç uğraşmadım kendi kendine çekip öğrendi 10 buçuk aylıkken tam olarak yani.
2prensesimvarcanim miabel9 her seferinde ucunu ısırıyodu. Şuan benim kızımda aynı şekilde yapıyor ☺️🤭
CheriBlossom @2prensesimvarcanim bu arada sizde karşısında pipetle su içerseniz daha çabuk öğreniyorlar sizi taklit ederek bende pipetli bardak kullanıyorum ne kadar su içtiğimi takip etmek için hep ondan içmek isterdi