Marfa_marfusha Cilveli hanımlar yardımınıza ihtiyacım var. Nasıl cilveli olunur veya cilve nedir nasıl cilve edilir
[silindi] Marfa_marfusha Cilve öyle okuyup ya da sonradan öğrenilen kazanılabilen bişey değil bence insanın içinden gelmeli geldikten sonra her hareketinin içinde bi cilve yatar
oylesinebiri__ Marfa_marfusha hiç cilveli değilim aksine eşim çok cilveli hep derim kadın olsan çok güzel cilven var 😂 kv der oğlum çok cilveliydi küçükken bile 🤣
goldengate Marfa_marfusha fake papatyagibi buralarda olsaydi derdiki “oyle cilveliyimki feriştahi gelse karsimda duramaz” 😂
Muhammet Marfa_marfusha iki çocukla malesef bendede yok o adete heran patlamaya hazır bomba gibiyim eşim garibimde nasipleniyor😄
Marfa_marfusha [silindi] doğru söylüyorsunuz da ne bileyim belki cilve yapmak insanın elindedir diye düşündüm bir an
Marfa_marfusha Perii0 ne bileyim belki vardır 😅🤭 Benim doğal davranışlarım genelde böyle sarılma yada biraz sırtını boynunu başını okşama tarzında ama eşim biraz cilve yap dedikten sonra demekki insan isterse yapabileceği bişey diye düşündüm
Yusufagahinannesi goldengate ayy bu bendir 😂 alıngan küsen naza çeken bi kadın değilim ama cilveliyimdir 😅 5 senelik evliyim biri yenidoğan 2 çocuğum var eşimi asla ihmal etmem gece kıyafetlerim güler yüzüm çok çok önemserim
Marfa_marfusha bisenakillisinzaten ben odun değilim ama şu son aylarda çok yıprandım belki ondan kaynaklı yüzüm bile gülmüyor
herseyimcocuk bisenakillisinzaten Taftafgiller zeynebinannesii28 usenmedimyaptimbirvelet Ay beni güldürdünüz ben de aynıyım akkskdkdk
Taftafgiller Marfa_marfusha Doğuştan gelir cilve ya ben mesela auram yüksek ama cilve filan yok asla eşim kaç kere dedi insan biraz cilveli olur diye 🤣🤣 Sonradan olunuyorsa alırım bi doz😂😂
Marfa_marfusha binnur37 bacım anam beni duygusal doğurmuş ama cilveli doğurmamış içimden o an nasıl gelirse öyle davranan biriyim🤦♀️