Bkykuyu Oğlum 8 aylık 7 gündür kakasını yapmıyor sadece gaz çıkarıyor ek gıdalardan olduğunu düşünüyorum huzursuzda değil ne yapacağımı şaşırdım fikri olan var mı ?
Mom091 Bkykuyu balkabağı çorbası yapın. Bir iki saat sonra yapacaktır kakasını. İçine biraz zeytinyağı da koyun. Balkabağı bağırsakları çok güzel çalıştırıyor😊
Agg0207 Bkykuyu gün kurusunu kaynatıp suyundan içireblirsn yada eline verip yedireblirsin yada avokado yedir oda çok bagırsak çalıştırıyor
fatmasef Bkykuyu medine hurması 1 tane 1 tane gün kurusu bir tanede kuru incir sıcak suda iki saat beklet püre haline getir içine de yoğurt koy hem besleyici hem sindiriö sistemini çalıştırıo ve diş mi çıkarıo bebeğiniz bizde kabızız sürekli yapıo ama çok katı dişten miş
[silindi] Bkykuyu he yazmışsın doğru dikkat etmemişim. Arkadaş söylemiş balkabağı çorbası diye. Birde bir kaşık zeytinyağı içir poposunun kenarlarına sür uyar poposunu
Bkykuyu Mom091 teşekkür ederim haşlama yapıp su kıvamına getireceğim dimi yoksa başka bir tarif var mı
deletedmom719 Bkykuyu bende bugün baş kabağı çorbası yaptım 1 saat sonra kaka yaptı. Arkadaşın dediği gibi çalıştırıyor galiba. Ha birde ben ne zaman Yoğurt yedirsem o zaman da kaka yapıyor. Bende yarın bal kabağı çorbası ve yoğurt yedirin yapar inşallah
Mom091 Bkykuyu balkabağı, patates, havuç, soğan, sarımsak, ilikli kemik suyundan yapıyorum ben. Bebeğinizin ayına göre yapabilirsiniz. Emin olun işe yarayacaktır
Bkykuyu deletedmom719 teşekkür ederim çorba dediğiniz sıvı hale getireceğim sanırım başka bir malzeme koyuyormusunuz
deletedmom719 Bkykuyu canım şuan bir kaka daha yaptı normalde günde 2 kez asla yapmazdı çok şaşırdım. Ben 8 9 dilim falan kabak 1 adet patates ve kıyma üzerini geçecek kadar da su ekleyip haşladım. Sonra da blendırdan geçirip verdim. Cidden etkisi varmış kaka yapmasına kesin dene.
Defnemm22 Bkykuyu canım bir çay kaşığı zeytinyağı verebilirsin bide gün kurusunu kaynat yumuşayınca blendırdan geçir marmelat gibi oluyor bir kaşıkda ondan ver
Bkykuyu Cemremmmmm her yemeğine koyuyorum zaten ek gıdada kötüyüz çok sevmiyor fazlada yemiyor anne sütü alıyor
Cemremmmmm Bkykuyu hmmm ozaman bir cay kasigi zeytin yagi ver canim,poposunuda zeytin yagiya biraz uyar istersen.huzursuzluk yapmiyorsa endiselenme zaten.
Minik12_3 Bkykuyu bir kaç gün Kesin ek gıdayı kabızlık geciricek şeyler verin yulaf Su portakal suyu gibi zeytin yağıyla uyarın popusunu olmadı fitil atın yarım