seyma0661 Kızlar 5.5 aylığız bugün ilk kez kabakla başlayayım tadıma dedim ama asla sevmedi 15 dk tükürdü ağzını kilitledi açmadı bile ne yapayım öneriniz var mı havuça mı geçeyim yarın yoksa 3 gün deneyeyim mi
trnipek seyma0661 üç gün olmasa da 2 gün denedim ben. Farklı zaman diliminde tekrar vermeyi deneyin sevmezse başka sebzeye geçersiniz
tonymontana seyma0661 kabak havuc ve tatli patates ilk denediklerimizdi hepsini sevdi kizim ve ben her gun taze olarak buharda pisirip cam rendeyle pure yapip yediriyorum
trnipek seyma0661 bence vermeyin . Ben hiç vermedim yani zaten 1 kaşık kadar olduğu için taze ve yenisini yapmak en mantıklı olan.
alpaslanmom_ Doktorumuz diliyle itebilir daha sonra tekrar teklif edin şuan amaç doymak değil çiğneme ve farklı tat demişti
seyma0661 tonymontana bende yaptım dediğiniz gibi kabağa zeytinyağı da kattım ama hiç sevmedi yarın tekrar deneyeceğim 🥺
tonymontana seyma0661 ilk tadimlari sade yaptim zeytinyagi agir gelebiliyor sebzeye alistiktan sonra minicik bir damla damlattim sebzeler disinda yogurt verebilirsin (kendi yaptigin)