İyi akşamlar kızlar eşim doğum hediyesi olarak araba alacaktı bana bakıyoduk uygun bi şey bulunca alacaktık eşim kredi çekecek tabi bunun için. Ama geçen gün babasıyla konuşmuş adamın bi hafta içinde 25bin tl ihtiyacı varmış eşimin kredi çekeceğini duyunca bu miktarı da üzerine ekleyip çekmesini bir yıl sonra da ödeyeceğini söylemiş ihtiyacı da gerçekten var ama bize evlenirken de sonrasında da hiç bi şey yapmadılar şimdi böyle bi şey istiyolar bu yüzdn eşimle de tartıştık baya hakkımı yediriyosun ödemez geri dedim eşim de kimse senin hakkını yiyemez bana güven vs beni ikna etti biraz arabanı da alıcam merak etme dedi ama eşime de üzüldüm şimdi taksidi artmış olacak yükü büyüyecek zaten çok stresli bi hayatımız var benim ailemde sorunlar vs napacağımı bilemedim annem de sürekli bana kızıyo sen kocana acıyosun ödeyemez ondan böyle oluyo acıma aldır arabanı yoksa bu kez de başka ihtiyaçlarını karşılar ailesinin aptal olma diyip duruyo kafam karıştı dışardan birilerinin yorumuna ihtiyacım var herkese teşekkürler 😊