cLearQueen Tam deligin orda arkadaslar nasıl temizliyorsunuz malum hassas davranmak lazım icine kadar girmis yıkadım sildim ama yine de var
maygirl cLearQueen pamuk islatip ucundan yavas yavas tekrar silmeyi denesen yada kulak temizleme pamuğu..ay bilemedim hic başıma gelmedi bukadarı😀
cLearQueen gg3848 kuzum kac kere sildim ama deligin icindeki gitmedi ya cok da sokmak istemiyorum iceri pamuk
suhedaaaaa cLearQueen Allah Allah neyse çişle atar artık bol bol su içsin. Ben oğlumun poposunda yapışkan şekilde kalan kaka olduğunda önce sudokrem sürüp sonra ıslak pamukla siliyorum geçiriyor hızlı bir şekilde
gunay2007 cLearQueen bence de sokmayın pamuk kulak çubuğu vs şeyler daha kötü bir hal de alabilir kendisi çıkar üstüne gitmeyin benim kızımın da gidiyor ıslak mendille normal siliyorum POP’suna değirmeden alttan üste doğru siliyorum çıkıyor deneyebilirsiniz isterseniz
gg3848 cLearQueen hahah ay valla en stresli şey kız çocuğu altını temizlemek🙈 bu arada pembiş kalbin hayırlı olsun kuzum 💗
The_paues cLearQueen leğene su doldur canım oynasın biraz suyun içinde oturup sonrada yıka çıkar bence