suzun0508 Kızlar normal doğum yaptım biraz fazla dikişim var sayı söylemedilerde 22 gün oldu hala düşmediler yani 3 tane düştü sadece gerisi duruyor ve biraz sızlıyor yaşayan var mı lütfen yazın?
naghn suzun0508 ben de yaşadım biraz geç iyileşti ben her tuvaletten sonra fön makinesiyle kurutup baticon sürmüştüm. Ve madecassol günde 1 defa
agustosbocegim suzun0508 benim doğum yapalı 6 gün oldu bugün kontrolüm vardı gittim dikislerde gevşeme var dedi krem yazdı ama nasıl kullanicagimi bilmiyorum 🤦🏻♀️🤔 dıştan gözüken dikislerde mi sürülür sizler nasıl sürüyorsunuz kızlar ilk haftanızda kontrole gittiniz mi gittiyseniz içten baktı mı dikişlere
emneyldzlarr suzun0508 benim de fazlaydı canım dikkat et otururken vs biraz geç düşüyorlar ağrı oluyor vs
suheyla92 suzun0508 mutlaka krem surun fucidin gibi bi krem bi de medacassol kullanin iyilesmesi cok gecikir yoksa
Bebikoluhayatim madecosol hametan gibi ilaç vermediler mi baktığınızda göremiyormusunuz bana bunları vermişlerdi , geç iyileşmişti benim 2 aya yakındı
suzun0508 Bebikoluhayatim hayır devlette doğurdum, özel olarak aldım onları ama kullanmadım düzenlş baticon kullandım geçmedi de bu kadar uzun sürmesi şaşırttı
nurhayat97 suzun0508 kuru olduğunda daha hızlı iyileşiyor doktorum öyle söylemişti batikon yapıp kurutuyordum sonra rahatladım baya bi geçti gitti çok şükür
suzun0508 Bebikoluhayatim doktorada gitmemize var daha bie hafta eşim çalışıyor bende tek gidemem bebekle oyy oy
suzun0508 suheyla92 batikon var madecassol bir kere demiştiler düzenli süreyim bakayım geçer inşallah
bsraklc42 Dikişlerim 40. Güne kadar düşmeye devam etti. Oturamıyordum sürekli sızlıyordu. 2. Aya kadar sızladı ama sonra iyileşiyor. Taharet suyuna batikon yapıyordum ılık suyla bir de bi krem vermişti doktorum çok iyi geliyordu. Kuru tutmaya özen gösterin.