sjhdje bizim ki 5 aylıktı tam 4 gün oluyor sünnet olalı önce bi krem sürüldü 20 dk bekletildi 20 dk sonra enjeksiyon la anestezi yapıldı pipi çevresine ağlayacağı söylendi am oğlumun ağrı eşiği yüksek sanırım hiç ağlamadı hatta güldü oynadı oyu çak tırtılı ile meşguldü . Anesteziden 10 dk sonra işleme aldılar işlemde yaklaşık 15 20 dk sürdü onuda hissetmiyor zaten biz özelde yaptırdık öyle bacakları bağlama vs gibi strese sokacam şeylet yoktu oyuncaklı bi masada yattı bizde yanındaydık . Sünnet sonrası ben her ihtimale karşı calpol verdim anestezinin etkisi geçince ağrısı olmasın diye sadece anestezi etkisi geçince çişini yaparken bi canının yandığını farketti ama ağlamadı sadece bana tutunarak bağırdı çişni yapınca rahatladı . Birdaha hi ne bağırma ne ağlama birşey yaşamadık teramisin krem verdi doktor alt değişiminde ondan sürdük benim oğlum yüz üstü uyuyor ve sürekli dönüyor ona rağmen hiç problem yaşamadık. Sanırım çocuktan çocuğa yada doktordan doktora değişiyor bu süreç . Umarım sizin ki de bizim gibi kolay geçer biz sünneti o süreci hiç yaşamadık resmen rutin hayatımı devam etti .